Survivor: Το κόλπο του Ντάνου έδωσε την ασυλία στους Διάσημους

Ένταση και αγωνία σε ένα ακόμα δύσκολο αγώνισμα ασυλίας

Ένταση και αγωνία είχαμε σε ένα ακόμα αγώνισμα ασυλίας στο Survivor, με τους Διάσημους και τους Μαχητές να τα δίνουν όλα για τον υπέρτατο σκοπό: για να αποφύγουν την ψυχοφθόρα διαδικασία της αποχώρησης.

Σε ένα αγώνισμα με ιδιαίτερες απαιτήσεις, καθώς οι παίκτες έπρεπε να επιδείξουν αξιοσημείωτη αντοχή, οι Διάσημοι θριάμβευσαν, καθώς παρά το γεγονός ότι την αρχή οι ομάδες ήταν πολύ κοντά στο σκορ, μετά το 3-3 τα πράγματα άλλαξαν, με τους Διάσημους να ξεφεύγουν και να παίρνουν τελικά τη νίκη με 10-3.

Σημαντικό ρόλο σε αυτή τη νίκη διαδραμάτισε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, που χρησιμοποίησε την εμπειρία του ως δάσκαλος θαλάσσιου σκι για να δείξει στους συμπαίκτες του πώς έπρεπε να κρατούν το βαρύ καλάθι που δεν έπρεπε να αφήσουν να πέσει στο έδαφος, και η τεχνική αυτή αποδείχθηκε επιτυχημένη εκ του αποτελέσματος.

Από την άλλη, οι Μαχητές θα πρέπει τώρα να επιλέξουν τους παίκτες που θα είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση, μία διαδικασία που θα φέρει ξανά τις δύο ομάδες στα ίσα αριθμητικά, με πέντε παίκτες η καθεμιά.

Οι δύο παίκτες των Μαχητών που διέφυγαν τον κίνδυνο να αποχωρήσουν, καθώς επικράτησαν στη δοκιμασία της ατομικής ασυλίας, είναι ο Μάριος-Πρίαμος Ιωαννίδης και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.