Survivor: Πώς αποχώρησε η Λάουρα και πώς σώθηκε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Αριθμητικό πλεονέκτημα και πάλι για τους Μαχητές, που είναι 6 εναντίον 5

Τη Λάουρα Νάργες επέλεξε το κοινό για αποχώρηση από το Survivor, με τις θετικές ψήφους των τηλεθεατών να “σώζουν” την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, τον Μπο και τον Κώστα Κοκκινάκη.

Η αντίδραση τόσο της Λάουρας όσο και των συμπαικτών της ήταν συγκινητική, με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη ειδικά να ξεσπά σε κλάματα απαρηγόρητη στην αγκαλιά της συμπαίκτριας και φίλης της.

Η Λάουρα μάλιστα, μιλώντας μετά την ανακοίνωση του Σάκη Τανιμανίδη, ανέφερε πως η μόνη ανησυχία της είναι η Ευρυδίκη, που την αφήνει μόνη της, αλλά “είμαι σίγουρη ότι είναι πάρα πολύ δυνατός άνθρωπος και τα τα καταφέρει, έχει αποδείξει ότι είναι πολύ δυνατή”.

Η Λάουρα δήλωσε ακόμα πολύ ευτυχισμένη για την απόφασή της να μπει στο Survivor, προσθέτοντας ότι στο παιχνίδι αυτό διδάχθηκε πάρα πολλά μαθήματα και πέρασε φανταστικές στιγμές, ενώ έκανε και... κοιλιακούς!

“Με πονάει περισσότερο από το να έφευγα εγώ”, είπε από την πλευρά της η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Μετά την αποχώρηση αυτή, οι Διάσημοι μένουν με πέντε παίκτες, με τους Μαχητές να παίρνουν και πάλι αριθμητικό πλεονέκτημα, καθώς η ομάδα τους αποτελείται από έξι παίκτες.

Αξιοσημείωτο είναι μάλιστα ότι μετά από αυτήν την αποχώρηση οι Διάσημοι μένουν με μόνο μία γυναίκα στην ομάδα, την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία θα κληθεί να αντιμετωπίσει μόνη της πια τις δύο “κυρίες” των Μαχητών, Σάρα Εσκενάζη και Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου, στα επόμενα αγωνίσματα, ενώ χάνει και την καλύτερη φίλη της στο παιχνίδι.

Από την άλλη, γεγονός είναι ότι από τους Διάσημους αποχωρεί η κατά γενική ομολογία πιο αδύναμη παίκτρια, αλλά και μία από τις πιο συμπαθητικές παρουσίες στο νησί του Survivor.

Από τα όσα ειπώθηκαν πριν την ανακοίνωση της απόφασης του κοινού στο αποψινό συμβούλιο του νησιού, αίσθηση προκάλεσαν τα λεγόμενα του Γιώργου Αγγελόπουλου, ο οποίος μίλησε για τα προβλήματα συνοχής στην ομάδα των Διασήμων, υποστηρίζοντας πως η ομάδα διαχωρίζεται ουσιαστικά σε δύο σκέλη.

Η αποχώρηση της Λάουρας και το twitter

Σάλο έχει προκαλέσει στο twitter η αποχώρηση της Λάουρας Νάργες και όχι της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, όπως ήταν το αναμενόμενο. Μάλιστα το κοινό κάνει λόγο για στημένο παιχνίδι, προκειμένου να παραμείνει η αθλητική ρεπόρτερ του ΣΚΑΙ στο Survivor. 

Μπορεί η Λάουρα Νάργες να είναι η πιο αδύναμη παίκτρια του παιχνιδιού, ωστόσο η Βαλαβάνη φαίνεται πως εμφανίζει τις λιγότερες συμπάθειες, με το τηλεοπτικό κοινό να αποδοκιμάζει σε κάθε ευκαιρία μέσω των social media τις κινήσεις της στο παιχνίδι επιβίωσης.