Survivor: Ποιοι ήθελαν να “φάνε” τον Ντάνο;

Οι αποκαλύψεις του Δημήτρη Πασχούλα για το παρασκήνιο πίσω από τη... μεταγραφή του Αγγελόπουλου στους Διάσημους

Για την πρόωρη οικειοθελή αποχώρησή του από το Survivor μίλησε ο πρώην παίκτης των Μαχητών Δημήτρης Πασχούλας, αφήνοντας αιχμές για ορισμένους από τους για λίγο συμπαίκτες του αναφορικά με την απόφασή τους να “στείλουν” στους Διάσημους τον Γιώργο (Ντάνο) Αγγελόπουλο.

Αναφερόμενος στον Γιώργο Αγγελόπουλο, τον χαρακτήρισε “ντόμπρο χαρακτήρα”, “καλό παιδί” και “δυνατό παίκτη”, εκφράζοντας και πάλι τη διαφωνία του με την απόφαση των Μαχητών να τον στείλουν στην αντίπαλη ομάδα, ενώ αναφορικά με τη δικαιολογία που προέβαλαν οι περισσότεροι που τον ψήφισαν, ότι δηλαδή δεν είχε “δεθεί” με τους άλλους και ήταν απομονωμένος, σχολίασε: “Δεν ισχύει. Όταν πήγαμε στην παραλία την πρώτη μέρα, ο Γιώργος πήγαινε και κατέβαζε όλους τους φοίνικες, τα φύλλα για να κάνουμε την καλύβα. Ούτε μια μέρα δεν έκατσε το παιδί μαζί μας. Κανείς δεν μπορούσε να πει ότι δεν έρχεται μαζί μας, δεν είναι κολλημένος”.

Ποιοι ήταν όμως οι πραγματικοί λόγοι για τους οποίους αποφασίστηκε (από μία “παρεούλα”, όπως είπε) η απομάκρυνση του Γιώργου Αγγελόπουλου; “Εγώ το εξέλαβα ότι ο Γιώργος ήταν δυνατός παίκτης, βασικά ήταν ο πιο δυνατός ίσως, μετά εμφανίστηκε ο Μάριος ότι είναι κι αυτός από τους πιο δυνατούς, γιατί για μένα είναι οι δύο top αυτή τη στιγμή στο παιχνίδι, και είχαν ένα σκεπτικό ότι όποιος πάει στην ομάδα των Διασήμων την πρώτη βδομάδα λογικά θα τον διώξουνε, οπότε τρως στον διαγωνισμό τον δυνατό παίκτη, είναι στρατηγική αυτό των παιδιών”, εξήγησε.

Ο ίδιος διευκρίνισε πως δεν ήταν ο μόνος στην ομάδα που ήθελε να παραμείνει στους Μαχητές ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ενώ ερωτηθείς αν θεωρεί πως επιβεβαιώθηκαν όσα είχε προβλέψει για την εξέλιξη των Μαχητών, απάντησε: “Εν μέρει επιβεβαιώθηκαν για μένα, γιατί όπως είπαμε σφαζόντουσαν όταν πεινούσαν, ειδικά την ώρα που πεινάς και που δεν είσαι καλά, εκεί είναι που πρέπει να συγκροτήσεις την ομάδα, να την έχεις πιο δεμένη ο ένας με τον άλλο, για να μπορέσεις αντί να χάσεις στο επόμενο αγώνισμα επειδή σφάζεσαι, να κερδίσεις και να πας και λίγο καλύτερα”.