Survivor: Χόρτασαν με σάντουιτς οι Μαχητές μετά από σκληρή μάχη

Θριάμβευσαν σε ένα από τα πιο δύσκολα αγωνίσματα του παιχνιδιού μέχρι τώρα

Ένα ακόμα αγώνισμα γεμάτο ένταση και ανατροπές είδαμε απόψε στο Survivor, με τους Μαχητές να επιστρέφουν στις νίκες μετά από τη χθεσινή τους ήττα και να απολαμβάνουν το έπαθλο φαγητού.

Σε ένα από τα πιο δύσκολα αγωνίσματα που έχουμε δει στο φετινό Survivor, καθώς περιελάμβανε έναν τροχό που οι παίκτες έπρεπε να κινήσουν με χέρια και με πόδια, μπαίνοντας μέσα σε αυτόν, σχεδόν όλες οι αναμετρήσεις ήταν αμφίρροπες, και οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ μέχρι το 4-4. Ακολούθησαν τρεις συνεχόμενες νίκες για τους Μαχητές, που τους έφεραν πιο κοντά στη νίκη, όμως οι Διάσημοι δεν είχαν πει ακόμα την τελευταία τους λέξη: με τέσσερις διαδοχικές νίκες έκαναν το σκορ 8-7 υπέρ τους, παίρνοντας προβάδισμα νίκης! Ωστόσο, ακολούθησαν τρεις νίκες από τους Μαχητές, με τη Σάρα Εσκενάζη να κερδίζει στο τελευταίο αγώνισμα την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και να χαρίζει το έπαθλο στην ομάδα της.

Το έπαθλο που κέρδισαν οι Μαχητές ήταν δύο σάντουιτς και ένας καφές, ενώ η Σάρα Εσκενάζη είχε το προνόμιο να απολαύσει διπλή μερίδα, δηλαδή τέσσερα σάντουιτς και δύο καφέδες, που φυσικά μοιράστηκε με τους συμπαίκτες της.

Στο τραπέζι των Μαχητών η Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου ήταν το... τιμώμενο πρόσωπο, καθώς είχε γενέθλια, και δέχθηκε τα “χρόνια πολλά” από τους συμπαίκτες της.