Survivor: Η Ειρήνη Παπαδοπούλου εξηγεί γιατί “μαύρισε” τον Χανταμπάκη

Τι απάντησε όταν ερωτήθηκε αν μετάνιωσε για την απόφασή της

Τους λόγους για τους οποίους επέλεξε να ψηφίσει τον Στέλιο Χανταμπάκη στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού όπου έλαβε μέρος, πριν αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor, αποκάλυψε μιλώντας στην εκπομπή “Survivor Πανόραμα” και την Ελεωνόρα Μελέτη η Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Η πρώην παίκτρια των Διασήμων ξεκαθάρισε πως τα κριτήριά της στην αρχή ήταν καθαρά αγωνιστικά, και ανέφερε πως στην αρχή είχε τρία άτομα στο μυαλό της, όμως “όπως ήρθαν τα πράγματα, ενώ το συμβούλιο προχωρούσε, λειτούργησα παρορμητικά και κατά των αρχών μου”.

Πάντως, όταν ερωτήθηκε αν μετάνιωσε για την απόφασή της, η οποία οδήγησε τελικά και στην αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη από το παιχνίδι, αρκέστηκε να πει ότι “ήθελα πάντα να πηγαίνω δίκαια και, αν μπορώ, να βάζω μία τάξη”.

Ανέφερε ακόμα ότι αυθόρμητα ψήφισε τον Στέλιο Χανταμπάκη, χωρίς να έχει προηγηθεί κάτι μεταξύ τους, ενώ δεν παρέλειψε να πετάξει και μία σπόντα κατά των πρώην συμπαικτών της, σχολιάζοντας: “Είδα τι έκαναν όλοι και αναγνώρισα πως όλοι ψήφιζαν με άλλα κριτήρια και όχι για το καλό της ομάδας και σίγουρα όχι δίκαια. Εκεί είπα ότι δεν υπάρχει λόγος να κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας”.