Survivor party: Ποιος κέρδισε τον διαγωνισμό τραγουδιού

Ένα επεισόδιο αλλιώτικο από τα άλλα παρακολουθήσαμε το βράδυ της Δευτέρας

Ένα Survivor... αλλιώτικο απ' όλα τα άλλα ήταν το αποψινό, καθώς οι εναπομείναντες παίκτες γιόρτασαν με την ψυχή τους στο πάρτυ της ένωσης των δύο ομάδων (Διασήμων και Μαχητών) σε μία!

Αφού έκαναν μπάνιο, καλλωπίστηκαν και ντύθηκαν με... κανονικά ρούχα για πρώτη φορά μετά από δύο μήνες, οι παίκτες συγκεντρώθηκαν, τα είπαν όλοι μαζί, και κάθισαν στο ίδιο τραπέζι, όπου έφαγαν (επιτέλους!) με την ψυχή τους νόστιμες μακαρονάδες και παστίτσιο.

Και μετά ξεκίνησε ο... διαγωνισμός τραγουδιού, με τον κάθε παίκτη να ανεβαίνει στη σκηνή και να τραγουδά ένα κομμάτι της επιλογής του και τους συμπαίκτες του σε ρόλο κριτών να βαθμολογούν την ερμηνεία του.

Κατά σειρά εμφάνισης, οι παίκτες είπαν τα εξής τραγούδια (σε παρένθεση ο μέσος όρος της βαθμολογίας που απέσπασαν από τους συμπαίκτες τους, με άριστα το 10):

Κωνσταντίνος Βασάλος: Άστη να Λέει (5,75)
Ορέστης Τσανγκ: Stand by Me (7)
Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Το Κορίτσι του Μάη (7,9)
Κώστας Κοκκινάκης: Έλα Μωράκι Μου (6,4)
Γιάννης Σπαλιάρας: Δεν Έχει Σίδερα η Καρδιά Σου (5,3)
Λάουρα Νάργες: Survivor (8,6)
Γιώργος Αγγελόπουλος: Η Μπαλάντα του Κυρ-Μέντιου (7,3)
Κώστας Αναγνωστόπουλος: Παιδί Γενναίο (4,6)
Γιώργος Χρανιώτης: My Way (9,6)
Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου: Where Have You Been (7,3)
Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης: Παραπονεμένα Λόγια (9,5)
Σάρα Εσκενάζη: Λάμπω (6,8)

Στον επόμενο γύρο προκρίθηκαν οι τρεις καλύτεροι, δηλαδή ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, ο Γιώργος Χρανιώτης και η Λάουρα Νάργες, οι οποίοι κλήθηκαν να πουν από ένα ακόμα τραγούδι ο καθένας, ώστε να αναδειχθεί ο νικητής.

Την αρχή έκανε η Λάουρα, τραγουδώντας το Sweet Dreams των Eurythmics, αποσπώντας μέσο όρο βαθμολογίας 9,1, ενώ ακολούθησε ο Γιώργος Χρανιώτης, που επέλεξε να ερμηνεύσει το Rebel Yell του Billy Idol, κλέβοντας τις εντυπώσεις και αποσπώντας το τέλειο 10! Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης προσπάθησε να “ισοφαρίσει” με το “Δεν Είμαι Άλλος” του Χρήστου Θηβαίου, όμως έμεινε στο 9,2.

Ο νικητής Γιώργος Χρανιώτης εξασφάλισε το έπαθλο του διαγωνισμού, που είναι η συμμετοχή του στο αντίστοιχο πάρτυ του Survivor της επόμενης χρονιάς.

Όμως στο τέλος έγινε η ανατροπή: με δεδομένο ότι ο Γιώργος Χρανιώτης έχει κάνει μαθήματα φωνητικής και τραγουδάει σε δικό του συγκρότημα, πρότεινε να παραχωρήσει το έπαθλο στον δεύτερο Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη ή να το μοιραστεί μαζί του, και τελικά ο Σάκης Τανιμανίδης, αποθεώνοντας τον ηθοποιό για την κίνησή του αυτή, ανακοίνωσε πως τόσο ο ίδιος, όσο και ο Μάριος Πρίαμος, θα είναι του χρόνου στο αντίστοιχο πάρτυ!