Survivor: Τετ α τετ της Βαλαβάνη με τον μισθοφόρο – Ποιους… έθαψαν

Δεν έλειψαν οι ίντριγκες από το... πανηγυρικό επεισόδιο του Survivor

Παρά τον πανηγυρικό χαρακτήρα του αποψινού επεισοδίου του Survivor, με τους παίκτες να γιορτάζουν με την ψυχή τους την ένωση των δύο ομάδων, δεν έλειψαν για άλλη μία φορά οι ίντριγκες...

Η κάμερα “συνέλαβε” τον Κώστα Αναγνωστόπουλο σε μία εκτενή κατ' ιδίαν συζήτηση με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, όπου φάνηκαν να συζητούν για τη στρατηγική τους μέχρι τώρα, αλλά και στη συνέχεια του παιχνιδιού.

Ειδικότερα, στη διάρκεια της κουβέντας τους αναφέρθηκε το όνομα του Ντάνου Αγγελόπουλου, με τον οποίο όπως παραδέχθηκε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη “δεν έχουμε έρθει κοντά” και γι'αυτό το λόγο “εγώ ψήφιζα συνέχεια τον Ντάνο”. Παραδέχθηκε ωστόσο ότι είναι ένας πολύ δυνατός παίκτης, με τον “μισθοφόρο” να της απαντά: “Έπρεπε να το κάνετε νωρίτερα να φύγει ο Ντάνος”.

Το άλλο πρόσωπο που συζήτησαν έντονα οι δυο τους ήταν ο Γιάννης Σπαλιάρας, τον οποίο και οι δύο γνωρίζουν, καθώς πέρασε τόσο από τους Διάσημους, όσο και από τους Μαχητές. Αμφότεροι συμφώνησαν πως το γνωστό μοντέλο είναι ένας... “μπέμπης”, καθώς παρά την ηλικία του συμπεριφέρεται σαν μικρό παιδί, ζητώντας συνέχεια “συγγνώμη”, αν και αναγνώρισαν πως είναι πολύ καλός σαν άνθρωπος.