Άσπα Τσίνα is back! Ο επικός καβγάς με τον Κωστόπουλο στο Super Star Academy

Αυτό που περιμέναμε όλοι έγινε και μας θύμισε τις παλιές καλές εποχές του Fame Story

Η Άσπα Τσίνα άφησε εποχή στο πρώτο Fame Story, με το απόλυτο ψύχραιμο και ειρωνικό ύφος της και τους επικούς καυγάδες με την Κατερίνα Κούκα - γενικά με όλοςυ τους κριτές και τοςυ συμπαίκτες της.

Μετά από 15 ολοκληρα χρόνια η Άσπα Τσίνα επέστρεψε σε ριάλιτι. Εμφανίστηκε ως τραγουδίστρια στη σκηνή του στο Super Star Academy και θύμισε σε όλους τις παλιές καλές εποχές.   

Όλοι περιμέναμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το τετ-α-τετ της με τον Πέτρο Κωστόπουλο, για τον οποίο, πριν από λίγες ημέρες, σε συνέντευξή της στο περιοδικό YOU, είχε αναφέρει ότι δεν τον γνωρίζει και «ποιός είναι ο λόγος ύπαρξης του κυρίου με το κουστουμάκι δίπλα στην Άννα Βίσση;».

Όσο τραγουδούσε η Άσπα, ο Κωστόπουλος είχε ύφος απαξιωτικό και όταν ο παρουσιαστής την ρώτησε για την δήλωση της, τότε ξεκίνησε ένας επικός καβγάς με ατάκες του στύλ  "είσαι πρώην εκδότης, ως τι θα με κρίνεις", "να μην λέμε μπουρδολογίες", "στη θέση του Κωστόπουλου θα μπορούσε να είναι κάποιος θεοτρολόγος, ένας σπουδαίος χορογράφος". 

Ο Μουρατίδης της έλεγε "Άσπα παρτο αλλιώς, άσε το στυλάκι" ενώ στο τέλος ο Κωστόπουλος έξαλλος της είπε "τωρα θα μιλάω μαζί σου, βαριέμαι" και "μπράβο που μεγαλώνεις τώρα το παιδί σου αλλά το τραγούδι τι φταίει". 

"Πρώην εσείς, πρώην και εγώ" απάντησε η Άσπα και στη συνέχεια Ναταλία Γερμανού και Άννα Βίσση πήραν τον λόγο και ελάφρυναν λίγο το κλίμα. 

Όσο και να πειργράψουμε τη σκηνή, πρέπει να τη δείτε για να καταλάβετε!