Survivor: Η πείνα οδήγησε τους παίκτες στην… παρανομία

Συνταρακτική αποκάλυψη στο συμβούλιο του νησιού

Μία συνταρακτική αποκάλυψη για τις “μυστικές” συναλλαγές παικτών του Survivor με ντόπιους, ώστε να εξασφαλίσουν επιπλέον φαγητό, έκανε ο Σάκης Τανιμανίδης στο αποψινό συμβούλιο του νησιού.

Όπως ανέφερε ο παρουσιαστής του ριάλιτι, διαπιστώθηκε ότι σε τουλάχιστον μία περίπτωση οι Διάσημοι και σε δύο περιπτώσεις οι Μαχητές πήραν τροφή από τους ντόπιους, προσφέροντας σε κάποιες περιπτώσεις αντικείμενα της παραλίας ως αντάλλαγμα.

Αμέσως μετά, ο Σάκης Τανιμανίδης ξεκαθάρισε πως αυτό είναι ενάντια στους κανονισμούς του παιχνιδιού, διαμηνύοντας πως την επόμενη φορά που θα παρατηρηθεί τέτοιο περιστατικό θα ληφθούν αυστηρά μέτρα.

Το λόγο πήρε από την πλευρά των Μαχητών ο Γιάννης Σπαλιάρας, που παραδέχθηκε ότι πράγματι έχει γίνει αυτό, υποστηρίζοντας πάντως ότι δεν έκανε ιδιαίτερη διαφορά “ένα καρβέλι ψωμί” που μοιράστηκαν όλοι οι παίκτες.

Από τους Διασήμους, ο Ντάνος Αγγελόπουλος παραδέχθηκε επίσης ότι σε μία στιγμή αδυναμίας και πείνας συμφωνήθηκε να γίνει μία τέτοια ανταλλαγή με τους ντόπιους, και υποσχέθηκε πως δεν θα ξανασυμβεί.