Survivor: Έφυγε η Ειρήνη Παπαδοπούλου γιατι δεν άντεχε άλλο

Βρίσκεται στο ξενοδοχείο, όπου βρίσκεται και η Ελεονώρα Μελέτη, ο Μάριος Πρίαμος και η Ειρήνη Κολιδά

Αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor η Ειρήνη Παπαδοπούλου, όπως αποκάλυψε η Κλεοπάτρα Πατλάκη δτην εκπομπή La Biri.

«Η Ειρήνη Παπαδοπούλου αποχώρησε οικειοθελώς από το παιχνίδι. Βρίσκεται στο ξενοδοχείο, όπου βρίσκεται και η Ελεονώρα Μελέτη, ο Μάριος Πρίαμος και η Ειρήνη Κολιδά. Μίλησε και με τον ψυχολόγο της παραγωγής και φαίνεται ότι είναι δική της απόφαση γιατί δεν αντέχει άλλο» είπε η δημοσιογράφος.

Μάλιστα, το πάνελ αναφέρθηκε στον καβγά της παίκτριας των Διασήμων και του Γιώργου Χρανιώτη στο επεισόδιο της Μεγάλης Τρίτης, κατά την οποία ο ηθοποιός λέει στην τραγουδίστρια ότι παρανοεί και προσπαθεί να την προστατέψει από μια οικειοθελή αποχώρηση.

 Η συζήτηση ξεκίνησε για την όλη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με την τραγουδίστρια, που έχει απομονωθεί από την ομάδα, και κάποια στιγμή, σύμφωνα με τον ηθοποιό, τον ειρωνεύτηκε και αυτό δεν του άρεσε καθόλου.

"Έχω όλη την καλή διάθεση να έρθω από εκεί και να σου πω να μην σηκωθείς και φύγεις με οικειοθελή αποχώρηση και να κάτσεις να περιμένεις και να ελέγξεις την παράνοιά σου. Σταμάτα να νομίζεις ότι έχουμε έρθει όλοι και σε αντιμετωπίζουμε σαν μια μουρλή που έχει σκάσει από το διάστημα" της είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Χρανιώτης.