Survivor: Ποιον παίκτη χάρισαν οι Διάσημοι στους Μαχητές;

Τέσσερις ψήφους συγκέντρωσε στην ψηφοφορία από τους συμπαίκτες του

Ένα από τα πιο ιδιαίτερα συμβούλια ήταν το σημερινό στο νησί του Survivor, καθώς οι παίκτες των Διασήμων κλήθηκαν να ψηφίσουν για το ποιον θα “χαρίσουν” στους Μαχητές, ώστε να αποκατασταθεί η αριθμητική ισορροπία μετά το ατύχημα που έβγαλε εκτός παιχνιδιού την Ειρήνη Κολιδά (μόνιμα) και τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη (προσωρινά).

Αυτός που συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους τελικά ήταν ο Γιάννης Σπαλιάρας, καθώς τον ψήφισαν 4 συμπαίκτες του. Από δύο ψήφους πήραν η Ειρήνη Παπαδοπούλου και η Λάουρα Νάργες και μία ψήφο είχε ο Στέλιος Χανταμπάκης, ενώ μία από τις δέκα συνολικά ψήφους δεν αποκαλύφθηκε ποτέ, καθώς η τέταρτη ψήφος στον Γιάννη Σπαλιάρα καθόρισε το τελικό αποτέλεσμα.

Η Λάουρα Νάργες ψήφισε τον Γιάννη Σπαλιάρα, με το επιχείρημα ότι θα μπορέσει να προσαρμοστεί ευκολότερα στην ομάδα των Μαχητών.

Τον Γιάννη Σπαλιάρα ψήφισε και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, υποστηρίζοντας ότι είναι ένας από τους πιο αδύναμους παίκτες της ομάδας.

Ο Κώστας Κοκκινάκης και ο Γιώργος Χρανιώτης ψήφισαν την Ειρήνη Παπαδοπούλου, επειδή η ίδια νωρίτερα είχε ζητήσει από τους συμπαίκτες της να την ψηφίσουν αν θεωρούν πως μπορούν και χωρίς αυτήν. Επιπλέον, ο Γιώργος Χρανιώτης σχολίασε πως το εγώ της είναι πάνω από το “εμείς”.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας ψήφισε την Λάουρα Νάργες για καθαρά αγωνιστικούς λόγους, ενώ για τον ίδιο ακριβώς λόγο την ψήφισε και ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου ψήφισε τον Στέλιο Χανταμπάκη, επειδή όπως είπε είναι καλός αγωνιστικά και θα έκανε καλή παρέα με τον Ορέστη Τσανγκ.

Σημειωτέον ότι, όπως ανακοίνωσε ο Σάκης Τανιμανίδης, ο Γιάννης Σπαλιάρας θα έχει ασυλία για την πρώτη εβδομάδα στους Μαχητές, ώστε να μπορέσει να προσαρμοστεί.

Με τη μετακίνηση αυτή, η ομάδα των Διασήμων αποτελείται πλέον από 9 παίκτες, ενώ αυτή των Μαχητών από 7 παίκτες.

"Θα φάτε καλά τώρα..."

Ο Γιάννης Σπαλιάρας ανέφερε για την αλλαγή ομάδας ότι είναι πιθανό να προσαρμοστεί καλύτερα στους Μαχητές, για τους οποίους είπε ότι φαίνονται να έχουν πολύ αληθινές σχέσεις μεταξύ τους, ενώ σχολίασε πως του αρέσουν οι προκλήσεις και περιμένει να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα. Ανέφερε μάλιστα, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του Σάκη Τανιμανίδη, ότι του αρέσει περισσότερο το μπλε χρώμα των Μαχητών από το κόκκινο των Διασήμων.

Παραδίδοντας την κόκκινη μπαντάνα του και αποχαιρετώντας τους μέχρι πρότινος συμπαίκτες του, ο Γιάννης Σπαλιάρας τους είπε γελώντας: “Θα φάτε καλά τώρα”.