Ράγισαν καρδιές στο Πάμε Πακέτο: Η Αλεξάνδρα βρήκε τη βιολογική της μητέρα

Πώς ένιωσε όταν αντίκρισε την μητέρα της και έμαθε τις δραματικές συνθήκες κάτω από τις οποίες δόθηκε για υιοθεσία;

Στο Πάμε Πακέτο βρέθηκε η 23χρονη Αλεξάνδρα από την Κύπρο με την ελπίδα να πάρει για πρώτη φορά απαντήσεις, σ' όλα τα ερωτήματα που την βασανίζουν σχετικά με την υιοθεσία της.

Η αποστολέας γεννήθηκε στην Ρουμανία και αφέθηκε αμέσως σε ίδρυμα της περιοχής. Μέχρι τα πέντε της χρόνια, που παρέμεινε στο ίδρυμα, έχει να θυμάται μόνο άσχημες εικόνες, αφού δέχθηκε απίστευτη κακοποίηση.

Το ξύλο και η πείνα ήταν σε καθημερινή βάση. Δεν ένιωσε ποτέ κανένα ψήγμα αγάπης. Στα πέντε της, υιοθετήθηκε από ένα ζευγάρι Κυπρίων κι όμως και αυτή τη φορά δεν στάθηκε τυχερή, αφού αυτή την αγάπη και την ασφάλεια που τόσα χρόνια έψαχνε δεν κατάφερε να την βρει ούτε στην οικογένεια αυτή.

Στα 18 της χρόνια, έκοψε κάθε επαφή με την ανάδοχη οικογένειά της και από τότε προσπαθεί μόνη της να επουλώσει τα τραύματα που έχει στην ψυχή της. Θεωρεί ότι η εύρεση της βιολογικής της μητέρας, θα την βοηθήσει να επαναπροσδιορίσει τον εαυτό της. Πώς ένιωσε όταν αντίκρισε την μητέρα της και έμαθε τις δραματικές συνθήκες κάτω από τις οποίες δόθηκε για υιοθεσία;