Ελένη Μενεγάκη: Θα κλάψω πάρα πολύ αν κλείσει ο Alpha

"Πιστέψτε με αγαπάω πολύ το κανάλι που με φιλοξενεί", είπε η παρουσιάστρια

Σε εκδήλωση κατά του καρκίνου του μαστού βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας η Ελένη Μενεγάκη.

Ντυμένη στις αποχρώσεις του ροζ μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και αναφέρθηκε στην απώλεια των κιλών της ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να φύγει από τον Alpha όσο εκείνος εκπέμπει σήμα.

«Αυτή τη στιγμή δεν με ενδιαφέρει τίποτε άλλο παρά μόνο να προχωρήσουν τα πράγματα όπως έχουν. Πιστέψτε με αγαπάω πολύ το κανάλι που με φιλοξενεί και δεν είναι τυχαίο ότι στην προηγούμενη σεζόν-και το λέω γιατί πολλοί με ρώτησαν πώς ανανέωσα το συμβόλαιο ενώ δεν ήξερα αν το κανάλι θα έπαιρνε άδεια-ανανέωσα μια συμφωνία καλής σχέσης και συνεργασίας».

Όσο για το αν υπάρχει όρος στο συμβόλαιό της ότι μπορεί να το «σπάσει» απάντησε στην κάμερα της εκπομπής «Φτιάξε καφέ να στα πω»:

«Το παρελθόν μου έχει αποδείξει και το μέλλον μου. Είμαι πάρα πολλά χρόνια σε αυτή τη δουλειά, κάνω συμβόλαιο από το 1993. Δεν έχω σπάσει ποτέ κανένα συμβόλαιο και δεν έχω φέρει έτσι τα πράγματα ώστε να αναγκαστούν να πουν: "Να φύγει να ησυχάσουμε από αυτήν". Γι'αυτό ακριβώς δεν υπάρχει περίπτωση να σπάσω το συμβόλαιό μου με τον Alpha αν είναι όπως είναι σήμερα, αν δηλαδή έχει εικόνα εγώ θα είμαι μέσα στον Alpha. Θα είμαι η τελευταία που θα φύγει από αυτό το μαγαζί και θα κλάψω πάρα πολύ αν θα κλείσει. Δεν είμαι μέσα στα ονόματα που συζητούν αν θα φύγουν από τον Alpha».