Aποχώρησε η Μαρία Λεκάκη από το Ταμάμ

Οι πρώτες δηλώσεις της αντικαταστάτριάς της

Η ηθοποιός Μαρία Λεκάκη, η οποία είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στο Ταμάμ αποχώρησε για χάρη του... Λάκη Λαζόπουλου, λίγες ημέρες πριν αρχίσουν τα γυρίσματα του τρίτου κύκλου της σειράς.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, η Μαρία Λεκάκη ανακοίνωσε στο κανάλι του Αμαρουσίου ότι δεν μπορεί να «τρέχει» ταυτόχρονα τα γυρίσματα της αγαπημένης παραγωγής και να είναι συνεπής στη θεατρική παράσταση που θα ανεβάσει τον φετινό χειμώνα ο Λάκης Λαζόπουλος στο θέατρο Γκλόρια. Θα πρωταγωνιστήσει στην παράσταση «Ενα αποχαιρετιστήριο δείπνο», που βασίζεται σε γαλλική κωμωδία των Ματιέ Ντελαπόρτ και Αλεξαντρ ντε λα Πατεγιέ.

Ποια θα είναι η αντικαταστάτριά της;

Η Μυρτώ Αλικάκη, θα υποδυθεί τη Μυρτώ.

Δείτε τι δήλωσε η ηθοποιός:

«Η Μαρία Λεκάκη έφυγε από μόνη της, οπότε αυτό είναι ένα θέμα συναδερφικής αλληλεγγύης, ξέρω ότι έφυγε από μόνη της, δεν της έχω μιλήσει γιατί δεν είμαστε φίλες... Να με καλωσορίσετε στο Ταμάμ... Η σύγκριση με τη Μαρία δε με αγχώνει γιατί δε θα μιμηθώ τη Μαρία Λεκάκη, θα κάνω αυτό που νομίζω... Δε νιώθω ανταγωνιστικά... Δε θεωρώ ότι οι μουσουλμάνοι έχουν να χωρίσουν κάτι μαζί μου,ε γώ στο κάτω κάτω δεν θεωρώ τον εαυτό μου Χριστιανό»!