Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ παίρνει… Διαζύγιο

Η «Κάρι Μπράντσο» αυτή τη φορά πρωταγωνιστεί σε μία ιστορία αντίθετη από το «Sex and the City»

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ χωρίζει! Όχι, η δημοφιλής ηθοποιός δεν παίρνει στην πραγματική της ζωή διαζύγιο από τον επί 19 χρόνια σύζυγό της, Μάθιου Μπρόντερικ, αλλά πρόκειται να πρωταγωνιστήσει σε μία νέα τηλεοπτική σειρά με τίτλο «Divorce» (Διαζύγιο).

Αυτή τη φορά, η αγαπημένη «Κάρι Μπράντσο» πρωταγωνιστεί σε μία ιστορία αντίθετη από αυτήν που την γνωρίσαμε μέσα από το «Sex and the City».

Μέσα από το «Διαζύγιο» θα δούμε τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ στο ρόλο της Φράνσις, που αποφασίζει να ζητήσει διαζύγιο, όταν μαθαίνει ότι άντρας της την έχει απατήσει.

Η Φράνσις ύστερα από δέκα χρόνια γάμου και δύο παιδιά συνειδητοποιεί ότι θα πρέπει να επανεξετάσει τις αποφάσεις της και να επανακαθορίσει τη ζωή της.

Στο πλευρό της ηρωίδας θα σταθούν οι φίλες της - τους ρόλους των οποίων θα υποδυθούν η Μόλι Σάνον και η Τάλια Μπάλσαμ - ενώ ζτο ρόλο του άπιστου πρώην συζύγου θα δούμε τον Τόμας Χέιντεν Τσερτς

Η θριαμβευτική επιστροφή της 51χρονης ηθοποιού στη μικρή οθόνη θα γίνει μέσα από το τηλεοπτικό δίκτυο HBO, στις 9 Οκτωβρίου και ήδη έχει κυκλοφορήσει το πρώτο τρέιλερ της σειράς.