Φουρθιώτης: Γιατί… χωρίσαμε με την Κορομηλά

Το Bravo Ρούλα ήταν προγραμματισμένο να προβληθεί από τη Σύρο, αλλά η συνεργασία της με το κανάλι έληξε

Το διαζύγιο της Ρούλας Κορομηλά με το Epsilon απασχόλησε τους τηλεθεατές τις τελευταίες μέρες. Το Bravo Ρούλα ήταν προγραμματισμένο να προβληθεί από τη Σύρο, αλλά η συνεργασία της με το κανάλι έληξε. Αμφότερες οι δύο πλευρές είχαν εκφράσει τις δικές τους θέσεις για το τηλεοπτικό διαζύγιο.

Ο Μένιος Φουρθιώτης στην εκπομπή του «Αποκαλυπτικά» είχε προλογίσει πως θα έδινε τη δική του απάντηση σχετικά με το θέμα της Ρούλας Κορομηλά. Ο παρουσιαστής και εμπορικός διευθυντής του καναλιού, δεν θέλησε να σχολιάσει τα όσα γράφτηκαν, αλλά μίλησε στους τηλεθεατές του, μέσα από ένα βίντεο, αφού όπως είπε θέλει να τους κοιτάζει στα μάτια και να μην νιώθει τύψεις καθώς εκείνοι τον στηρίζουν και του δίνουν τη δύναμη να συνεχίζει την εκπομπή.

Ωστόσο, αυτό που προκάλεσε σάλο ήταν ένα σχόλιο περί μητρότητας, που έγινε νωρίτερα. Ο Μένιος Φουρθιώτης αφού έκανε μια αναφορά στην Ρούλα Κορομηλά και στην απάντηση που θα έδινε αργότερα, θέλησε να αλλάξει θέμα και απευθύνθηκε στις Νανά Παλαιτσάκη, Αλεξάνδρα Τσόλκα και Νάνσυ Νικολαΐδου, οι οποίες είναι μανούλες. Ο ίδιος μίλησε για τον ιερό ρόλο της μητέρας και όπως είπε «είναι ένα θείο δώρο που κάνει ο Θεός στις μανούλες που τους στέλνει παιδιά για να τα μεγαλώσουν με ήθος και αξιοπρέπεια» ενώ υποστήριξε πως «ο θεός δεν κάνει λάθη...».

Αυτό εκλήφθηκε από τους τηλεθεατές ως σπόντα για την Ρούλα Κορομηλά η οποία δεν μπόρεσε να γίνει μητέρα...