X-Factor: Η Τάμτα δεν άντεξε και έβαλε τα κλάματα

Λύγισε η τραγουδίστρια ξεσπώντας σε λυγμούς και γύρισε την καρέκλα της για να μην φαίνεται η εσωτερική της φόρτιση

Η Τάμτα την Κυριακή επέλεξε τους παίκτες που θα την ακολουθήσουν στα live του X-Factor. 

Τι συνέβη όμως και η κριτής ξέσπασε σε κλάματα;

Όταν στη σκηνή ανέβηκε η Άννα Μικελάντζε από την Γεωργία, ερμηνεύοντας το «Take me to Church» του Hozier, η νεαρή δίχασε τους κριτές.

Ο Θοδωρής Μαραντίνης και ο Γιώργος Θεοφάνους, είχαν μια έντονη λογομαχία για το αν οι παίκτες (μιας και βρίσκονται στο ελληνικό X-Factor) θα πρέπει να μπορούν να τραγουδάνε εξίσου καλά και στα ελληνικά, με τον πρώτο να υποστηρίζει πως αυτό δεν είναι πρόβλημα, και τον δεύτερο να ισχυρίζεται το αντίθετο.

Η Τάμτα παρενέβη, λέγοντας:

«Το θέμα με την Άννα είναι το εξής: Δεν είναι πρόβλημα για μένα το ότι δεν τραγουδάει ελληνικά, αλλά το ότι δεν ξέρει ούτε καλά Αγγλικά. Δεν κατάλαβα καθόλου ποιες λέξεις έλεγε. Έλεγε άλλες λέξεις!(...) Στην Άννα θέλω να πω ότι την πιστεύω πάρα πολύ. Αυτή την στιγμή μια γλώσσα μπορώ να διορθώσω, δεύτερη δεν ξέρω ούτε εγώ καλά. Δεν μπορώ να τραβάω δυο γλώσσες μαζί. Λατρεύω την εικόνα της, αλλά σε αυτή τη φάση γι΄αυτόν τον λόγο δεν μπορώ να της δώσω την θέση».

Μόλις αποχώρησε το κορίτσι από τη σκηνή, η Τάμτα ξέσπασε σε λυγμούς και άνθρωποι της παραγωγής την πλησίασαν για να την ηρεμήσουν.

«Σκέφτηκε πώς θα ήταν να μην έδιναν τότε σε εκείνη την ευκαιρία», είπε η Πέγκυ Ζήνα.

«Πιέστηκε πολύ! Και δικαιολογημένα», πρόσθεσε ο Γιώργος Θεοφάνους.

Να θυμίσουμε ότι η Τάμτα, έχει καταγωγή από την Γεωργία και ξεκίνησε από ένα talent show όπου κάποιοι την εμπιστεύτηκαν και έφτασε εδώ που είναι σήμερα.