Η νέα οικοδέσποινα του “Joy” θα είναι η Ράνια Θρασκιά

Μετά από τέσσερα χρόνια επιστρέφει στην τηλεόραση και μάλιστα στον τηλεοπτικό σταθμό Αnt1, μέσα από τον οποίο έγινε ευρύτερα γνωστή.

Η δημοσιογράφος - παρουσιάστρια θα αναλάβει την παρουσίαση στον καινούργιο κύκλο της εκπομπής «Joy», από την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου στις 16.30.

Η Ράνια Θρασκιά σε πρόσφατη συνέντευξή της στον Ελεύθερο Τύπο είχε δηλώσει: 

"Είμαι χαρούμενη που επιστρέφω στον Αnt1 με μία εκπομπή πολύ καλής αισθητικής όπως το "Joy", το οποίο έχει μια ενδιαφέρουσα προσέγγιση στη θεματολογία του και θεωρώ ότι μου ταιριάζει. Επειδή είχα θέσει διαφορετικές προτεραιότητες στη ζωή μου τα τελευταία χρόνια, αισθάνομαι τυχερή που μπόρεσα να ανταποκριθώ στην πρόταση που μου έγινε από τον Αnt1 να αναλάβω το "Joy", χωρίς να χρειαστεί να εγκαταλείψω και άλλα πράγματα που είναι σημαντικά για μένα αυτήν την περίοδο της ζωής μου."

Η ανακοίνωση του Ant1:

"Νέα ώρα, νέα πρόσωπα και πολλές νέες συνεργασίες έρχονται στο ανανεωμένο «JOY» την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου στις 16:30.

Η Ράνια Θρασκιά αναλαμβάνει το ρόλο της οικοδέσποινας στην πιο χαρούμενη και πολυθεματική εκπομπή του Σαββατοκύριακου που όλοι αγαπήσαμε!

Παρέα με μια ομάδα συνεργατών ενημερωνόμαστε για τα πιο επίκαιρα θέματα Μόδας και Ομορφιάς, Μαγειρικής και Αρχιτεκτονικής, Διατροφής και Ευεξίας, Ιατρικής και Ψυχολογίας, Τεχνολογίας και Πολιτισμού, Οικογένειας και Παιδιού και χαλαρώνουμε με τις πιο ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις ξεχωριστών καλεσμένων.

Το «JOY» ανανεώνεται και θα μας κρατάει την πιο ευχάριστη συντροφιά τα απογεύματα του Σαββατοκύριακου!"