Εύα Αντωνοπούλου: Στον ΣΚΑΪ ζήσαμε πρωτόγνωρες στιγμές

H δημοσιογράφος σχολιάζει το δύσκολο έργο των δημοσιογράφων

Η Εύα Αντωνοπούλου μίλησε, στον Ελεύθερο Τύπο, για το μέλλον της συνεργασίας της με τον ΣΚΑΪ και το δύσκολο έργο των δημοσιογράφων, όταν η χώρα περνούσε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

«Τα τελευταία 8 χρόνια είμαι μέλος της δημοσιογραφικής ομάδας του ΣΚΑΪ και με μεγάλη χαρά ανανέωσα και για ακόμη δύο χρόνια. Είναι επαγγελματική πρόκληση να συνεισφέρω και εγώ στην προσπάθεια του ΣΚΑΪ, που πλέον μετά από τόσα χρόνια συνεργασίας είναι σαν οικογένεια, να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί στις εξελίξεις και να αποτελεί σημείο αναφοράς για τη σωστή ενημέρωση»

Και πρόσθεσε:

«Η παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων είναι μια εξαιρετικά απαιτητική δημοσιογραφική δουλειά που χρειάζεται συνεχή ενημέρωση, άψογη προετοιμασία και συνεργασία με όλο το δημοσιογραφικό επιτελείο του σταθμού. Είναι μια δουλειά που πάντα με γοήτευε και που θέλω να συνεχίσω να κάνω για τα επόμενα χρόνια».

Παράλληλα, δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει το δύσκολο έργο των δημοσιογράφων, την περίοδο των έντονων πολιτικών εξελίξεων:

«Αυτή είναι η δουλειά του δημοσιογράφου, να ενημερώνει αντικειμενικά, έγκυρα, έγκαιρα και ψύχραιμα. Αυτό καλείται να κάνει καθημερινά, οποιοδήποτε γεγονός και αν μεταδίδει και υπό οποιεσδήποτε συνθήκες πίεσης, συναισθηματικής φόρτισης αλλά και κούρασης, ειδικά όταν πρόκειται για συνεχόμενο πρόγραμμα 24ωρης ενημέρωσης, όπως δηλαδή συνέβη τον τελευταίο μήνα στον ΣΚΑΪ. Σίγουρα αυτές οι στιγμές ήταν πρωτόγνωρες για όλους μας».