Ο Μένιος Φουρθιώτης αποκαλύπτει τα νέα πρόσωπα του Epsilon

Ο Μένιος Φουρθιώτης μίλησε στην εκπομπή στα «Καλά Καθούμενα» και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στις τηλεοπτικές μεταγραφές του Etv.

Για την -ανεπιβεβαίωτη, ακόμη- ένταξη της Τατιάνας Στεφανίδου στο δυναμικό του Ε και συγκεκριμένα, στην απογευματινή ζώνη:

«Είναι εξαιρετική και σ'αγαπάει πάρα πολύ, Κατερίνα. Τη νέα σεζόν η Ναταλία Γερμανού θα βρίσκεται στη ζώνη 1-4 και στις 7 θα είναι το κεντρικό δελτίο με την Ελεονώρα Μελέτη. Άρα δημιουργείται ένα κενό. Οι τηλεθεατές τόσα χρόνια έχουν συνήθειες. Το Epsilon προσπαθεί απ' την πρώτη μέρα λειτουργίας να γίνει συνήθεια στους τηλεθεατές με αγαπημένες συνήθειες. Δημιουργείται, λοιπόν, ένα κενό και ο κόσμος θέλει να βλέπει τις αγαπημένες του συνήθειες. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε αυτό που οι τηλεθεατές αγαπάνε».

Θα ενεργοποιηθεί η πρωινή ζώνη του Epsilon με τον Μάρκο Σεφερλή;

«Στην πρωινή ζώνη εμείς έχουμε αγαπημένη συνήθεια που είναι τα Σαββατοκύριακα. Οι νικητές της σεζόν για την πρωινή ζώνη, είστε εσείς, Κατερίνα και Κρατερέ. Ήρθατε σε μία ζώνη με 2% και έχετε κάνει μέχρι 27%. Άρα θα παραμείνουμε σε μία συνήθεια, στα "Καλά Καθούμενα"».

Η μεταγραφή της Αννίτας Πάνια:

«Ήταν επιλογή της να αφήσει τον Alpha και να έρθει εδώ. Αυτή ήταν η πιο μεγάλη είδηση! Ανατρεπτικά επέλεξε το δικό μας κανάλι. Θα έχει δύο ακόμα τηλεοπτικές βραδινές εκπομπές. Θα είναι δύο βραδινά σόου, δύο φορές την εβδομάδα, άρα 4 φορές την εβδομάδα».

Η νέα εκπομπή με τη Ναταλία Γερμανού:

«Μαζί με τη Ναταλία θα είναι η Χριστίνα η Μουστάκα, ο Δημήτρης Μηλιόλογλου, η Έλενα Ασημακοπούλου και άλλα πρόσωπα. Τη Ναταλία τη συνήθισε ο τηλεθεατής στην εκπομπή που έκανε τα σαββατοκύριακα. Αν δεν έχει αυτό το ζωντανό, δεν είναι η Ναταλία».