“H Πασιονάρια της Εθνικής Οδού” στο “Όλοι οι καλοί χωράνε”

Τη Γιώτα Γιάννα, ένα ακατέργαστο διαμάντι στο σεντούκι με τους θησαυρούς της Ελληνικής μουσικής, φιλοξενεί το «Όλοι οι καλοί χωράνε» την Παρασκευή 29 Μαΐου στις 21.00 στο Ε TV.

Μία τραγουδίστρια που για 50 χρόνια γέμιζε μαγαζιά χωρίς να έχει καν προσωπικό δίσκο και ο Μάνος Χατζιδάκις την αποκαλούσε «η Πασιονάρια της Εθνικής Οδού», ο Σταμάτης Κραουνάκης «Ελληνίδα Τζάνις Τζόπλιν και ο Γιώργος Χρονάς «Ελληνίδα Εντίθ Πιάφ».

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας υποδέχεται επίσης στο στούντιο τη Μαίρη Μαράντη, μία ακόμη καλλιτέχνη-μύθο τις δεκαετίες του ΄60 και του ΄70, τον Γιώργο Καμπουρίδη, αγαπημένο τραγουδιστή των ξενύχτηδων της δεκαετίας του ΄80 και την Εύα Κανέλλη.

Για το «φαινόμενο Γιώτα Γιάννα» μιλάνε ο εκδότης της Γιώργος Χρονάς, οι δημοσιογράφοι Δημήτρης Μανιάτης και Αντώνης Μποσκοϊτης, οι σκηνοθέτιδες Μέμη Σπυράτου και Μάρσα Μακρή, η κόρη του θρυλικού συνθέτη Γιάννη Παπαϊωάννου, Χρύσα, και ο ηθοποιός Απόλλων Μπόλλας. Την παρέα συμπληρώνουν οι ηθοποιοί Ισίδωρος Σταμούλης, Θεοδώρα Παπαϊωάννου, Άννα Ίρις, Σταύρος Κανελλίδης, Δημήτρης Νικολόπουλος.

«Όλοι οι καλοί χωράνε» την Παρασκευή 29 Μαϊου στις 21.00 με τον Κώστα Χαρδαβέλλα στο E TV, αφιερωμένο στην Γιώτα Γιάννα. Μία μοναδική καλλιτέχνη που όλοι αξίζει να γνωρίζουμε.