Ο Γιάννης Λουκάκος με δική του εκπομπή στο Star

Ο σεφ Γιάννης Λουκάκος, καθημερινά (Δευτέρα – Παρασκευή) στις 15.45, μέσα από μια σειρά μαγειρικών 30λεπτων, θα παρουσιάζει όλα τα είδη μαγειρικής μέσα από εύκολες και πρωτότυπες συνταγές.

Συνταγές κλασικές και μοντέρνες, με τη δημιουργική πινελιά και τη ματιά του έμπειρου σεφ Γιάννη Λουκάκου. Φρέσκα και απλά υλικά, εύκολες τεχνικές, γρήγορα αλλά νόστιμα και μοναδικά πιάτα.

Αλμυρές και γλυκές συνταγές, συμβουλές και tips μαγειρικής, πρακτικές λύσεις, που κάνουν το καθημερινό φαγητό εύκολη υπόθεση με εντυπωσιακά αποτελέσματα, σε λίγο χρόνο.

Σε κάθε επεισόδιο θα παρουσιάζονται 3 συνταγές, για όλα τα γούστα, τις ημέρες, τις περιστάσεις, που θα καλύψουν και τους πιο απαιτητικούς της γεύσης!

Ο δημοφιλής σεφ, που έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο και συνδυάζει άψογα τα ελληνικά παραδοσιακά υλικά με διεθνείς τεχνικές, μεταφέρει τις γνώσεις του με έναν τρόπο μοναδικό, κάνοντας ακόμα και το πιο σύνθετο πιάτο να φαίνεται αλλά και να είναι εύκολο και πάντα πετυχημένο.

Ο Γιάννης Λουκάκος θα μας μεταφέρει στην «ατμόσφαιρα» της κάθε συνταγής, ακολουθώντας την εποχικότητα των υλικών, τις διαθέσεις του καιρού αλλά και την ελληνική παράδοση!

Ραντεβού, καθημερινά, στο Star, στις 15.45

Παρουσίαση: Γιάννης Λουκάκος
Σκηνοθεσία: Αλέξη Σκουλίδης
Εκτέλεση Παραγωγής : Γιάννης Λουκάκος
Location: The Seminar Project