Η επίσημη ανακοίνωση του Star για τον «Τροχό της Τύχης»

Το Star ανακοίνωσε και επισήμως τις λεπτομέρειες της επιστροφής του διάσημου τηλεπαιχνιδιού.

Αναλυτικά, η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού:

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός Πέτρος Πολυχρονίδης, γνωστός στους λάτρεις των σπορ από την πορεία του σε αθλητικά ραδιόφωνα, είναι ο παρουσιαστής του «Τροχού της Τύχης», του παιχνιδιού, που γράφει ιστορία σε περισσότερες από 60 χώρες σε όλο τον κόσμο.

O νέος «Τροχός της Τύχης» επιστρέφει στην τηλεόραση του Star πιο συναρπαστικός από ποτέ για να χαρίσει γέλιο, χαρά, αγωνία, κέφι, πολλά, πλούσια δώρα, μετρητά ακόμη και αυτοκίνητα!

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης γεννήθηκε το 1978 στη Νέα Βύσσα του Έβρου και δηλώνει περήφανος για την καταγωγή του και ακόμα πιο περήφανος για τα δύο του παιδιά.

Σε μικρή ηλικία μετακόμισε με την οικογένεια του στην Αθήνα και δηλώνει με χιούμορ πως αν δεν είχε συμβεί αυτό, τότε πιθανότατα θα είχε ασχοληθεί είτε με τη βιομηχανία παραγωγής σκούπας, είτε με την παραγωγή σκόρδων, μιας και η Βύσσα είναι η ευρωπαϊκή πρωτεύουσα των δύο αυτών προϊόντων.

Από το 1996 κάνει εκπομπές στο ραδιόφωνο, περιγραφές αγώνων και αρθρογραφεί σε αθλητικές εφημερίδες. Λατρεύει τα fight sports.

Ανυπομονεί να ξεκινήσουν τα γυρίσματα για τον «Τροχό της τύχης» και δηλώνει: «Πότε ήμουν μπρούμυτα, 12 χρονών, στο καφέ χαλί της μαμάς μου και παρακολουθούσα τον "Τροχό της Τύχης", πότε μπήκα στο στούντιο για το δοκιμαστικό του Τροχού! Όποιος σας πει ότι τα όνειρα δεν γίνονται πραγματικότητα, στείλτε τον σε μένα!»

Μαζί με τον Πέτρο Πολυχρονίδη, η εντυπωσιακή καλλονή Τζούλια Νόβα, που θα αποκαλύπτει τις εύστοχες ή μη επιλογές των παικτών.

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης θα γυρίσει τον τροχό και μας καλεί όλους να δοκιμάσουμε την τύχη μας γιατί φέτος στο Star «Όποιος γυρίζει, κερδίζει!»