Έρχεται o δεύτερος κύκλος του BOSS στη ΝΕΡΙΤ

Πρόκειται για ένα πολιτικό δράμα με θέμα τη ζωή και τα μυστικά του Τομ Κέιν (Κέλσεϊ Γκράμερ) που είναι δήμαρχος στο Σικάγο.

Παρά το γεγονός ότι είναι ο πιο πετυχημένος δήμαρχος στη σύγχρονη ιστορία του Σικάγο και μπορεί να ελέγχει απόλυτα μια μεγαλούπολη εκατομμυρίων κατοίκων, ο Κέιν δεν μπορεί να ελέγξει την ίδια του τη ζωή. Είναι αποξενωμένος από τη γυναίκα του και την κόρη του,δεν έχει κανέναν που να μπορεί να στηριχθεί, και πάνω απ' όλα, ένα μεγάλο μυστικό, μια σοβαρή ασθένεια - εκφυλιστική εγκεφαλοπάθεια - απειλεί να καταστρέψει όλα όσα με τόσο κόπο έχει κτίσει.

Δεν μπορεί να εμπιστευτεί τη μνήμη του, τους πιο κοντινούς του συνεργάτες, ούτε καν τον ίδιο του τον εαυτό. Τον «πιλότο» της σειράς έχει σκηνοθετήσει ο Γκας Βαν Σαντ.

Βραβεία & διακρίσεις:

*Χρυσές Σφαίρες 2012 - Χρυσή Σφαίρα για τον Α' ανδρικό ρόλο (Κέλσεϊ Γκράμερ) σε δραματική σειρά το 2012. - Υποψήφια για τη Χρυσή Σφαίρα καλύτερης δραματικής σειράς.

Ημερομηνία προβολής: Δευτέρα 2/2/2015, στις 23.00

Επεισόδιο 7ο: Η εναλλακτική θεραπεία του Κέϊν φαίνεται να έχει αποτέλεσμα και αναλαμβάνει ξανά τον έλεγχο της πόλης του. Η Μέρεντιθ εκτελεί πλήρως τα καθήκοντα της πρώτης κυρίας του Σικάγο και γρήγορα ανακαλύπτει την εμμονή του Κέιν με την Μόνα, την βοηθό του. Εν τω μεταξύ, ο Κέιν πρέπει να αποκαταστήσει τη δημόσια εικόνα του ακόμη και εάν αυτό σημαίνει ότι θα χάσει έναν παλιό του φίλο.

Ημερομηνία προβολής: Τρίτη 3/2/2015, στις 23.00

Επεισόδιο 8ο: Ο Κέιν κρατά την πόλη από την πτώχευση διαμορφώνοντας συμμαχίες με τους μακροχρόνια εχθρούς του στο δημοτικό συμβούλιο. Όμως θα πρέπει να είναι έτοιμος για παραχωρήσεις, οι οποίες θα μπορούσαν να αποδυναμώσουν την πολιτική του μηχανή.