Το πρώτο παιχνίδι του Παναθηναϊκού για το Champions League από τον ΟΤΕ TV

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς στα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον και εντυπωσιακό θέαμα στον OTE TV! H συναρπαστική πρώτη μάχη του Παναθηναϊκού κόντρα στη Σταντάρ Λιέγης, σε βέλγικο έδαφος, κλείνει τον κατά παράδοση θερμότερο μήνα του καλοκαιριού την Τετάρτη 30 Ιουλίου στις 21:00 στο ΟΤΕ SPORT1HD, ενώ ο Αύγουστος ανοίγει τις πύλες του στις 2 & 3 Αυγούστου, με το περίφημο Emirates Cup του Λονδίνου. Την τιμητική τους θα έχουν και οι φαν του τένις που θα απολαύσουν από τις 4 Αυγούστου τo τουρνουά ATP 1000 Toronto με τη συμμετοχή των Τζόκοβιτς, Ναδάλ, Φέντερερ, αλλά και το τουρνουά ATP 500 της Ουάσινγκτον.

Από τα κινηματογραφικά, ξεχωρίζουμε αυτή την εβδομάδα στην υπηρεσία OTE Cinema On Demand την ιδιότυπη κομεντί Ξενοδοχείο Grand Budapest που μας μεταφέρει σε ένα πολύχρωμο και παραμυθένιο περιβάλλον, με ένα εντυπωσιακό καστ ηθοποιών, σε σκηνοθεσία Γουές Άντερσον, αλλά και το animation για μικρούς και μεγάλους Rio 2. Και, φυσικά, δεν χάνουμε στο OTE CINEMA 1HD, την Τετάρτη 6 Αυγούστου τις δύο εξαιρετικές πολεμικές σειρές The Pacific καιBand of Brothers, καθώς και δύο ταινίες που θα προβληθούν την Τρίτη 5 Αυγούστου αφιερωμένες στα 90’s, την αγαπημένη πολεμική ταινία Braveheart και τη σινεφίλ ταινία Κίκα του Πέδρο Αλμοδόβαρ. Ακόμα με μεγάλο ενδιαφέρον θα παρακολουθήσουμε τις νέες σειρές ντοκιμαντέρ που προβάλλονται από 3 Αυγούστου στο National Geographic Channel αφιερωμένες στα 90’s τις 90’s Greatest και The ’90s: The Decade that Connected Us.

Και για τους λάτρεις της περιπέτειας προβάλλεται στο National Geographic HD από την Κυριακή 3 Αυγούστου στις 21:00 η απόλυτη εμπειρία επιβίωσης με τη σειρά ντοκιμαντέρ Ultimate Survival Alaska.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του ΟΤΕ TV στο: http://otetv.ote.gr/portal/page/portal/OTETV/programm/adsl