Survivor: Νέες αποκαλύψεις για τους παίκτες που έτρωγαν κρυφά

Ποιον "κάρφωσε" η Σόφη Πασχάλη - Αιχμές κατά των Διασήμων από τον Πάνο Αργιανίδη

Αίσθηση προκάλεσε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor η αποκάλυψη ότι παίκτες και των δύο ομάδων έτρωγαν κρυφά φαγητό, σε συνεργασία με ντόπιους, στους οποίους μάλιστα πρόσφεραν και ανταλλάγματα για τις “υπηρεσίες” τους.

Στην αποκάλυψη αυτή, που έκανε στο συμβούλιο του νησιού ο Σάκης Τανιμανίδης, ήρθαν σήμερα να προστεθούν και οι μαρτυρίες δύο πρώην παικτών του παιχνιδιού σχετικά με την πρακτική αυτή, που φυσικά συνιστά παραβίαση των κανονισμών του ριάλιτι.

Μιλώντας στην εκπομπή “Survivor Πανόραμα”, η Σόφη Πασχάλη “κάρφωσε” τον πρώην συμπαίκτη της στους Διάσημους Γιώργο Χρανιώτη: “Ένα βράδυ τον χάσαμε τον Γιώργο, εμφανίστηκε μετά και είχε φέρει φαγητό. Εγώ σαν Σόφη δεν γνώριζα τίποτα, ούτε και τα κορίτσια. Δεν το μοιράστηκαν τα αγόρια εκεί, αυτό είναι δεύτερο συμβάν”, διηγήθηκε, υπογραμμίζοντας πως τόσο η ίδια, όσο και ο Στέλιος Χανταμπάκης, ήταν αντίθετοι με αυτήν την πράξη.

”Μετά μας είπε ο Χρανιώτης ότι "εντάξει δεν θα ξαναγίνει", αλλά είχε κάνει ένα deal για μία φορά ακόμα. Έγινε, τελείωσε και δήλωσε "ποτέ ξανά". Το είπε και δεν το ξαναέκανε”, αποκάλυψε ακόμα.

Από την πλευρά του, ο Πάνος Αργιανίδης επιβεβαίωσε πως αντίστοιχα “κρούσματα” είχαν καταγραφεί και στην ομάδα των Μαχητών, όμως άφησε αιχμές για την έκταση του φαινομένου στην αντίπαλη ομάδα. “Πηγαίναμε στα αγωνίσματα και κάποιοι είχαμε χάσει 17 κιλά, όπως εγώ, η Σόφη έχασε 7, ο Κώστας ο Βασάλος έχει μείνει το 1/10 από ότι ήταν και έβλεπες κάποια άλλα άτομα και μέχρι τέλους έτρεχαν σαν πύραυλοι. Εγώ που το έβλεπα απ' έξω ως τραυματίας παρατηρούσα τους συμπαίκτες μου να μην μπορούν να τρέξουν από την πείνα και οι άλλοι να είναι πύραυλοι”, ανέφερε χαρακτηριστικά, σχολιάζοντας πως “είναι ένα παιχνίδι επιβίωσης, αλλά με κανόνες. Άμα κλέβαμε όλοι φαγητό τότε δεν έπρεπε να πάμε στο Survivor”.