Survivor Αποχώρηση: Μονομαχία Κοκκινάκη με Λάουρα και Χούτο

Συμπαθέστερος όλων ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Στην εκπομπή του Ε "Φτιάξε καφέ να στα πω" διέρρευσαν αναλυτικά τα ποσοστά θετικών ψήφων που έλαβε κάθε παίκτης που ήταν υποψήφιος! 

Έτσι, ο Γιώργος Αγγελόπουλος πήρε ένα εντυπωσιακό 71%, ακολουθεί ο Κώστας Κοκκινάκης με 13% και η Λάουρα Νάργες με 10%.

Τέλος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, ποσοστό μόλις 6% συγκέντρωσε ο Λάμπρος Χούτος, ο οποίος και θα αποχωρήσει απόψε από το Survivor.

 

Αποχώρηση Χούτου: Θα χάσει το πάρτι

 Ο Λάμπρος Χούτος είναι ο παίκτης των Διασήμων που θα χάσει το μεγάλο πάρτυ της ένωσης με τους Μαχητές, καθώς αυτόν επέλεξε το τηλεοπτικό κοινό για να αποχωρήσει από το Survivor, δίνοντας αντίθετα “ψήφο εμπιστοσύνης” στη Λάουρα Νάργες, τον Κώστα Κοκκινάκη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Όπως επανέλαβε σήμερα στο συμβούλιο ο Σάκης Τανιμανίδης, αυτή ήταν η τελευταία αποχώρηση από το Survivor πριν την ένωση των δύο ομάδων, η οποία θα επικυρωθεί με ένα μεγάλο πάρτυ, στο οποίο μάλιστα, όπως προανήγγειλε, οι παίκτες θα κληθούν να... τραγουδήσουν και θα βαθμολογηθούν από τους υπόλοιπους!

Ο Σάκης Τανιμανίδης διευκρίνισε ακόμα, σχετικά με την ένωση, ότι οι παίκτες των δύο ομάδων θα φιλοξενούνται στο εξής στην ίδια παραλία, όμως θα πηγαίνουν και πάλι στα αγωνίσματα χωρισμένοι σε δύο ομάδες, όπως συμβαίνει μέχρι σήμερα.

Η πείνα οδήγησε στην... παρανομία

Μία συνταρακτική αποκάλυψη για τις “μυστικές” συναλλαγές παικτών του Survivor με ντόπιους, ώστε να εξασφαλίσουν επιπλέον φαγητό, έκανε ο Σάκης Τανιμανίδης στο αποψινό συμβούλιο του νησιού.

Όπως ανέφερε ο παρουσιαστής του ριάλιτι, διαπιστώθηκε ότι σε τουλάχιστον μία περίπτωση οι Διάσημοι και σε δύο περιπτώσεις οι Μαχητές πήραν τροφή από τους ντόπιους, προσφέροντας σε κάποιες περιπτώσεις αντικείμενα της παραλίας ως αντάλλαγμα.

Αμέσως μετά, ο Σάκης Τανιμανίδης ξεκαθάρισε πως αυτό είναι ενάντια στους κανονισμούς του παιχνιδιού, διαμηνύοντας πως την επόμενη φορά που θα παρατηρηθεί τέτοιο περιστατικό θα ληφθούν αυστηρά μέτρα.

Το λόγο πήρε από την πλευρά των Μαχητών ο Γιάννης Σπαλιάρας, που παραδέχθηκε ότι πράγματι έχει γίνει αυτό, υποστηρίζοντας πάντως ότι δεν έκανε ιδιαίτερη διαφορά “ένα καρβέλι ψωμί” που μοιράστηκαν όλοι οι παίκτες.

Από τους Διασήμους, ο Ντάνος Αγγελόπουλος παραδέχθηκε επίσης ότι σε μία στιγμή αδυναμίας και πείνας συμφωνήθηκε να γίνει μία τέτοια ανταλλαγή με τους ντόπιους, και υποσχέθηκε πως δεν θα ξανασυμβεί.