Survivor: Οι παίκτες πήραν τρόφιμα από περαστικούς

Τρόφιμα ζήτησαν και πήραν οι παίκτες από περαστικούς στο Survivor, όπως ανέφερε ο παρουσιαστής, Σάκης Τανιμανίδης στη διάρκεια του επεισοδίου της Πέμπτης. 

Όπως ανέφερε ο παρουσιαστής η συγκεκριμένη κίνηση επαναλήφθηκε εις διπλούν από τους διάσιμους και έγινε πράξη μία φορά από τους μαχητές. Μάλιστα ζήτησε το λόγο από το Γιώργο Αγγελόπουλο, ο οποίος ήταν εκείνος που ανέλαβε τη μία φορά να προβεί σε ανταλλαγή με τρόφιμα. 

Στο απόσπασμα που προβλήθηκε, μιλούν μόνο ο Τανιμανίδης, ο Σπαλιάρας από τους Μαχητές και ο Αγγελόπουλος από τους Διάσημους. Ο Τανιμανίδης αναφέρθηκε σε τρεις περιπτώσεις, κατά τις οποίες παίκτες από τις δύο ομάδες (μία από τους Μαχητές και δύο από τους Διάσημους) έκαναν νταραβέρι με ντόπιους και εξασφάλισαν σάντουιτς και ψωμί, παραβιάζοντας σαφώς τους όρους του παιχνιδιού! Ο Σπαλιάρας επιβεβαίωσε ότι υπήρξε μία περίπτωση, δείχνοντας όμως ότι ο ίδιος δεν είχε εμπλοκή. Ο Αγγελόπουλος ήταν περισσότερο απολογητικός, καθώς φάνηκε να έχει εμπλοκή, δίνοντας τη διαβεβαίωση ότι δεν θα επαναληφθεί.