Survivor: Ποιος θα αποχωρήσει σήμερα

Η απόφαση του κοινού για την αποχώρηση

Γιώργος Αγγελόπουλος, Λάουρα Νάργες, Κώστας Κοκκινάκης και Λάμπρος Χούτος είναι οι τέσσερις υποψήφιοι για αποχώρηση.

Ένας τους θα αποχωρήσει με απόφαση του κοινού από το ριάλιτι επιβίωσης πριν από την ένωση της ομάδας των διασήμων με τους μαχητές, κάτι που θα μάθουμε στο αποψινό παιχνίδι. 

Στο νέο επεισόδιο του Survivor ο Κώστας Αναγνωστόπουλος των μαχητών θα υποστεί έναν επώδυνο τραυματισμό στο αγώνισμα επάθλου, σοκάροντας συμπαίκτες και αντιπάλους του από την ομάδα των διασήμων. Ο "μισθοφόρος" ακούγεται να σφαδάζει μετά την πτώση του στον αγωνιστικό στίβο.

Σουβλιστό αρνί για τους Μαχητές

Η επιστροφή του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη στους Μαχητές, μετά τον τραυματισμό του, συνοδεύτηκε με νίκη για την ομάδα του στο σημερινό αγώνισμα επάθλου, που είχε έντονο... πασχαλινό άρωμα.

Με τις απουσίες των Στέλιου Χανταμπάκη και Ειρήνης Παπαδοπούλου να επηρεάζουν για μία ακόμα φορά αρνητικά τους Διάσημους, οι Μαχητές νίκησαν κατά κράτος στο αγώνισμα, με το ευρύ 10-4 να τα λέει όλα. Χαρακτηριστικό είναι ότι, αν και ανέτοιμος, ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης κέρδισε και τις δύο φορές που αγωνίστηκε τους αντιπάλους του.

Το έπαθλο που κέρδισαν οι παίκτες των Μαχητών ήταν άλλωστε ένα καλό κίνητρο για να τα δώσουν όλα στο αγώνισμα: ένα ολόκληρο σουβλιστό αρνί, καθώς και δύο μπίρες για τον κάθε παίκτη! Φυσικά, οι Μαχητές απόλαυσαν με την ψυχή τους το πασχαλινό τους γεύμα, ενώ οι ηττημένοι Διάσημοι έμειναν... νηστικοί.

Ακολούθησε η διαδικασία του quiz, με νικητή τον Ορέστη Τσανγκ, ο οποίος κέρδισε το έπαθλο: ένα tablet που θα μπορεί να χρησιμοποιεί για τρεις μέρες!