Survivor: Οι «Διάσημοι» στρέφουν τα βέλη τους στον Αγγελόπουλο

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη πρωτοστατεί

Στο συμβούλιο του Survivor, ο Γιώργος Αγγελόπουλος δέχθηκε επίθεση από ορισμένους συμπαίκτες του, οι οποίοι τον κατέκριναν για πράγματα που κανείς δεν έχει δει.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη πρωτοστάτησε σε αυτή την επίθεση και από κοντά βρισκόταν η Σόφη Πασχάλη και ο Στέλιος Χανταμπάκης.

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στο Συμβούλιο του Νησιού, όπου ανακοινώθηκε ότι από τους Διάσημους αποχωρεί η Σόφη Πασχάλη, το πρόβλημα με τον Ντάνο είναι πως θέλει να το παίζει αρχηγός, αλλά δεν φέρεται ομαδικά. Όπως είπαν χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η Σόφη Πασχάλη και ο Στέλιος Χανταμπάκης κυρίως, ο Αγγελόπουλος αρκετές φορές έχει «συλληφθεί» από τους συμπαίκτες του να μην φέρεται ομαδικά, ενώ αφέθηκαν υπονοούμενα πως με δική του πρωτοβουλία κάποιοι παίκτες έφαγαν κρυφά από τους άλλους.

Η Σόφη Πασχάλη είπε ότι ο Γιώργος είχε πιάσει ψάρι ένα βράδυ και είχε πει σε συμπαίκτη τους που ήταν ξύπνιος να το φτιάξουν και να το φάνε. Και μάλιστα, αυτό δεν έχει γίνει μόνο μια φορά.

Μεταξύ των επιχειρημάτων που ακούστηκαν ήταν και το ότι του αρέσει να πηγαίνει πάντα πρώτος, παντού και σε σχετική υπόδειξη, απάντησε πως ήταν «πάντα αρχηγός».

Ο ίδιος ο Αγγελόπουλος πάντως απάντησε στις κατηγορίες, τονίζοντας πως η πείνα τους επηρεάζει πολύ τα νεύρα, με αποτέλεσμα να υπάρχουν συνεχώς παρεξηγήσεις, ενώ δεν δίστασε να υπερασπιστεί τον εαυτό του, όποτε χρειάστηκε: «Δεν θα καθίσω να αναιρέσω τις αξίες που έχω σαν άνθρωπος», είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή βίντεο: zappit.gr