Big Little Lies: Η νέα σειρά της HBO έρχεται αποκλειστικά στα Novacinema

H σειρά κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου και κάθε Κυριακή, στις 04:00 μετά τα μεσάνυχτα

To «Big Little Lies», η νέα πολυαναμενόμενη σειρά της HBO με πρωταγωνίστριες τις Reese Witherspoon και Nicole Kidman, έρχεται αποκλειστικά στα Novacinema, ταυτόχρονα με την Αμερική και με υπότιτλους.

H σειρά κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου και κάθε Κυριακή, στις 04.00 μετά τα μεσάνυχτα, και σε Prime Time προβολή τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου και κάθε Δευτέρα, στις 22.10, στο Novacinema4HD!

Παράλληλα, τα Novacinema δίνουν τη δυνατότητα δωρεάν παρακολούθησης του πρώτου επεισοδίου της σειράς, μέσα από την ιστοσελίδα Novaguide.gr. 

Το επεισόδιο θα είναι διαθέσιμο από την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου, στην ειδικά διαμορφωμένη ενότητα για τη σειρά «Big Little Lies»: http://www.novaguide.gr/gr/afieromata/afieroma/127/big-little-lies/.

Η νέα κοινωνική σειρά των Novacinema ακολουθεί τρεις υποδειγματικές μητέρες που ζουν μια ήρεμη και συνηθισμένη ζωή και δημιουργούν μια ισχυρή φιλία μεταξύ τους. 'Όλα μοιάζουν τέλεια μέχρι που ένας φόνος ταράζει τα νερά και αποκαλύπτει βαθιά κρυμμένα μυστικά.

Το «Big Little Lies» βασίζεται στο ομώνυμο best seller της Liane Moriarty, ενώ οι πολυβραβευμένες πρωταγωνίστριες Reese Witherspoon και Nicole Kidman πλαισιώνονται από ένα εξαιρετικό καστ που αποτελείται, μεταξύ άλλων, από τη δημοφιλή ηθοποιό Shailene Woodley (Η Tριλογία της Aπόκλισης) και τον Alexander Skarsgård (True Blood). Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης του «Dallas Buyers Club», Jean-Marc Vallée.

Η σειρά έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1, ενώ μετά την προβολή της, θα διατίθεται μέσω των υπηρεσιών Nova GO και Nova On Demand, ώστε οι συνδρομητές να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται!

Novacinema. Ζήσε την εμπειρία!

Περισσότερα για το τηλεοπτικό περιεχόμενο των Novacinema