Αδελφός Παντελίδη: Όλα δείχνουν πως ο Παντελής ήταν στη θέση του συνοδηγού

"Αυτός ο ένας χρόνος μου έχει αφήσει πίκρα και ο πόνος δεν περνάει."

Σε λίγα εικοσιτετράωρα (στις 18-2) συμπληρώνεται ένας χρόνος από το ξαφνικό και τραγικό θάνατο του Παντελή Παντελίδη και ο αδελφός του μιλάει σε τηλεοπτική εκπομπή για όλα όσα έχουν συμβεί την περίοδο μετά το θλιβερό συμβάν. Ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης, καλεσμένος της εκπομπής «Αυτοψία» του Αντώνη Σρόιτερ στον Alpha, αναφέρεται στο δυστύχημα που δεν έχει ακόμα διαλευκανθεί του τι ακριβώς συνέβη. 

«Αυτός ο ένας χρόνος μου έχει αφήσει πίκρα και ο πόνος δεν περνάει. Αλλά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο που καθημερινά μας στηρίζει και μας βοηθάει χωρίς να υπάρχει κάποιο κέρδος από την πλευρά τους», αναφέρει μεταξύ άλλων και στη συνέχεια μιλά για τη μεγάλη απήχηση που είχε.

«Ο κάθε άνθρωπος ταυτίστηκε με τον Παντελή και νιώθουν πως εκείνος ενσάρκωνε τον φίλο τους, τον συγγενή τους κτλ. Ταυτίζονται με το γεγονός πως ένα παιδί απλό από μία φτωχή γειτονιά όπως αυτή στη Νέα Ιωνία, χωρίς να χτυπήσει πόρτες κατάφερε να φτάσει ψηλά», σημείωσε. Μίλησε επίσης και τις συνθήκες θανάτου του τραγουδιστή. 

«Το μόνο που θέλουμε είναι να βγει η αλήθεια. Πιστεύω πως υπάρχει δικαιοσύνη, σύμφωνα με τα στοιχεία κορυφαίων επιστημόνων όλα δείχνουν πως ο Παντελής ήταν στη θέση του συνοδηγού και περιμένουμε όλοι να κάνουν τη δουλειά τους. Η αλήθεια πρέπει να βγει για να δικαιωθεί η ψυχή του αδερφού μου και είναι ήρεμος», συμπλήρωσε.

 

Πηγή βίντεο: peoplegreece