Ο Θοδωρής Δρακάκης βγαίνει στη σύνταξη και το γιόρτασε

"Εδώ πέρασα τα νιάτα μου, περάσαμε δύσκολα, περάσαμε εύκολα, χαρήκαμε, κλάψαμε..."

Στη σύνταξη βγαίνει, έπειτα από 21 χρόνια στο STAR, o Θοδωρής Δρακάκης. Ο o παρουσιαστής και δημοσιογράφος αποχωρεί από το κανάλι και οι συνάδελφοί του του έκαναν πάρτι μέσα σε κλίμα συγκίνησης, όπως γράφει το star.gr. 

Ο γνωστός παρουσιαστής έσβησε τα 21 κεράκια που είχαν τοποθετηθεί πάνω σε δυο τούρτες και ευχαρίστησε τους συναδέλφους του με δάκρυα στα μάτια

"Εδώ πέρασα τα νιάτα μου, περάσαμε δύσκολα, περάσαμε εύκολα, χαρήκαμε, κλάψαμε, παντρευτήκαμε, χάσαμε συναδέλφους, κάναμε παιδιά… Θα σας θυμάμαι με αγάπη και θα έρχομαι να σας βλέπω σίγουρα, με συγκινήσατε πάρα πολύ και σας εύχομαι σήμερα το βράδυ όλοι μαζί να προσευχηθούμε για καλή τύχη (υπονοώντας σαφώς την κρίσιμη συνεδρίαση του ΣτΕ που θα κρίνει την συνταγματικότητα ή μη του νόμου Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες). Καλή συνέχεια!", είπε συγκινημένος ο Θοδωρής Δρακάκης. Μάλιστα, οι αγαπημένοι του συνάδελφοι του επιφύλασσαν μια ακόμη έκπληξη. Του έκαναν δώρο ένα αναμνηστικό t-shirt με το λογότυπο του STAR και το «21 ORIGINAL», το οποίο εκτός από τα χρόνια που ήταν στο κανάλι, συμβολίζει και την αγαπημένη του ομάδα, την ΑΕΚ. 

Ο Θοδωρής Δρακάκης θα μείνει αξέχαστος και για τη φράση "ευχάριστες ή δυσάρεστες, αυτές ήταν οι ειδήσεις" με την οποία έκανε αποφώνηση.