Το μήνυμα του μετεωρολόγου του Mega Θοδωρή Κολυδά

"Aν προσωρινά χαθούμε, κάπου-κάποτε, θα …ξαναβρεθούμε"

Ο μετεωρολόγος Θοδωρής Κολυδάς, έγινε ευρέως γνωστός από τους δέκτες του Mega, στο οποίο εργάζεται ως μετεωρολόγος από το 1990. Ο ίδιος, αναφορικά με τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στο κανάλι, ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ένα συγκινητικό μήνυμα τονίζοντας ότι "δεν είναι αποχαιρετιστήριο, αλλά αποτελεί έναν τρόπο ψυχικής 'αποφόρτισης' απο τις τρέχουσες εξελίξεις". 

Το κείμενο που ανέβασε: 

"Αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω δημόσια ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ΕΜΥ, που από το 1990 μέχρι σήμερα μου έδωσε εμένα προσωπικά, αλλά και σε άλλους συναδέλφους μετεωρολόγους, τη δυνατότητα να ενημερώνουμε το κοινό από τα ΜΜΕ.
Αισθάνομαι υπερήφανος που συνεργάστηκα με όλα τα είδη ηλεκτρονικού και έντυπου Τύπου και κυρίως με το Μεγάλο Κανάλι που συνεργάζομαι επί 20 χρόνια, το οποίο από την συχνότητά του μου έδωσε την δυνατότητα να διατηρήσω την δεοντολογία και τους κανόνες της ενημέρωσης σε υψηλό επίπεδο, όχι επειδή τους επιβάλλει κάποιο θεσμικό κείμενο, αλλά που τους προτάσσει το ήθος, η ανατροφή μου καθώς και οι κανόνες της επιστήμης μου.
Μετά από 31 χρόνια δουλειάς πιστεύω ότι ο απολογισμός είναι «θετικός», διότι παρά τις πρόσφατες οικονομικές απώλειες, αισθάνομαι ότι τελικά κέρδισα ανεκτίμητες αξίες, όπως η εμπιστοσύνη από το κοινό, καθώς επίσης η φιλία και η αγάπη από όλους τους καλούς συνεργάτες, τεχνικούς και δημοσιογράφους.
Καλή δύναμη σε όλους. Aν προσωρινά χαθούμε, κάπου-κάποτε, θα …ξαναβρεθούμε.

ΥΓ. Το παραπάνω μήνυμα ΔΕΝ είναι αποχαιρετιστήριο, αλλά αποτελεί έναν τρόπο ψυχικής "αποφόρτισης" απο τις τρέχουσες εξελίξεις. Παραμένω σταθερά στις επάλξεις της ενημέρωσης!".