Στο τιμόνι του δελτίου ειδήσεων του MEGA, Τρέμη – Στραβελάκης

Παρελθόν αποτελεί από το τιμόνι του δελτίου ειδήσεων του MEGA o Χρήστος Παναγιωτόπουλος. Το γεγονός έγινε γνωστό αργά το βράδυ της Πέμπτης, όταν του ανακοινώθηκε ότι δεν θα είναι πια ο Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων του Μεγάλου Καναλιού.

Τη θέση του αναλαμβάνει η μέχρι πρότινος κεντρική παρουσιάστρια του δελτίου, Όλγα Τρέμη, ενώ διευθυντής σύνταξης αναλαμβάνει ο παρουσιαστής του δελτίου του Σαββατοκύριακου και μέχρι πρότινος διευθυντής του τμήματος αθλητικού ρεπορτάζ, Νίκος Στραβελάκης.

Από τη θέση του διευθυντή σύνταξης των ειδήσεων αποχωρεί και ο Βίκτωρας Βλαχογιάννης, ενώ μέσα στις επόμενες ώρες θα πραγματοποιηθεί νέα γενική συνέλευση του διοικητικού συμβουλίου των μετόχων για να αποφασιστούν τα επόμενα βήματα.

Αυτή τη στιγμή, αρκετά ονόματα παρελαύνουν από τη Μεσογείων, πραγματοποιώντας δοκιμαστικά για την ανάληψη του δελτίου του Σαββατοκύριακου. Μεταξύ των ονομάτων που ακούστηκαν μέχρι στιγμής ότι θέτουν υποψηφιότητα είναι και η παρουσιάστρια του σαββατοκυριακάτικου δελτίου του ΣΚΑΙ, Eύα Αντωνοπούλου.

Η απομάκρυνση του Χρήστου Παναγιωτόπουλου, ήρθε στο πλαίσιο των αλλαγών που θέλουν να φέρουν οι μέτοχοι στο κανάλι, δεδομένης και της δυσαρέσκειας που υπάρχει για την πτώση της τηλεθέασης του κεντρικού δελτίου, τη στιγμή που τα τελευταία χρόνια το MEGA κρατούσε τα σκήπτρα της ενημέρωσης. Χαρακτηριστική είναι άλλωστε τόσο η αλλαγή προσώπου στο κεντρικό δελτίο με την επιλογή της Μαρίας Σαράφογλου, όσο και η αλλαγή σκηνικού σε συνδυασμό με τις τροποποιήσεις που ήρθαν στον τρόπο παρουσίασης του νέου δελτίου. 

Διαβάστε ακόμη: Πώς κατέληξε το MEGA στην επιλογή της Όλγας Τρέμη