Εκλάπη το Κλειδί του Σολ: Μια μουσική παράσταση με πολλά μυστήρια

...στο Ιδρυμα Θεοχαράκη

Ένα μουσικό θρίλερ ξετυλίγεται στην περιοχή του Πενταγράμμου, όλες τις Κυριακές του Ιανουαρίου. Ολοφάνερα μυστικά σχέδια και έντιμες δολοπλοκίες, αγνές πλεκτάνες, ίντριγκες και ανακατωσούρες δημιουργούν ξεκάθαρα, μια γνήσια ατμόσφαιρα μυστηρίου...!

Στο αμφιθέατρο του Ιδρύματος Βασίλη και Μαρίνας Θεοχαράκη, κάθε Κυριακή στις 12.00 η Έμιλυ και οι ΠαιζωΓράφει παρουσιάζουν την παράσταση «Εκλάπη του κλειδί του Σολ». Ένα κωμικό κονσέρτο για ένα μεγάλο πιάνο με ουρά και ορχήστρα κάποιους ασυνήθιστα- συνηθισμένους χαρακτήρες! Για παιδιά και για μεγάλους...

Το κείμενο έγραψε η Αιμιλία Βασιλακάκη, βραβευμένη από τα Κρατικά Θεατρικά Βραβεία του 2014 για το έργο της «Πριγκιπική Γυμναστική», υπεύθυνη και για το λιμπρέτο των «Καρμενσίτας» που έγραψε για την παιδική σκηνή της Λυρικής Σκηνής. Οι πρωτότυπες μελωδίες, τα τραγούδια αλλά και το εικαστικό περιβάλλον φέρουν την υπογραφή του Νικόλα Σαλίγκαρου, ενώ τους σχεδιασμούς φώτων έκανε ο Βασίλης Κλωτσοτήρας.

Στο πιάνο, παίζει μουσικές και ερμηνεύει πολλούς διάσημους συνθέτες ο Κώστας Κακούρης, ενώ στη σκηνή αυτοσχεδιάζουν οργανωμένα η Έλενα Λαρίου και η Αιμιλία Βασιλακάκη.