Η Λίνα Σακκά επιστρέφει με θρίλερ

Το μυθιστόρημα του Γιάννη Μαρή «Η κυρία της νύχτας» παρουσιάζεται από τις 15 Ιουνίου στο Θερινό Gazarte Theatre σε σκηνοθεσία της Φρόσως Λύτρα με τη Λίνα Σακά στον πρωταγωνιστικό ρόλο

Η Λίνα Σακκά επιστρέφει στο θέατρο ύστερα από χρόνια και με πρωταγωνιστικό ρόλο στο έργο "Η κυρία της νύχτας".

Η παράσταση βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Γιάννη Μαρή, το οποίο δημοσιεύτηκε το 1955 στην εφημερίδα «Ακρόπολις» σε συνέχειες και χαρακτηρίστηκε ως αισθηματικό θρίλερ.

Η ηρωίδα, μια μοιραία γυναίκα της δεκαετίας του 50 με το όνομα Λιάνα Περέζ, εμφανίζεται από το πουθενά αναστατώνοντας, την κοσμική κοινωνία της Αθήνας. Σαν ένας σκοτεινός άγγελος από την κόλαση, όπως ήταν και ο δεύτερος τίτλος του μυθιστορήματος, προκαλεί τον έρωτα, τον θάνατο και την καταστροφή ψιθυρίζοντας το μοιραίο και σκοτεινό μυστικό της στα θύματα της.

Τη θεατρική μεταφορά του έργου και τη σκηνοθεσία υπογράφει η Φρόσω Λύτρα και τη σκηνογραφία ο Μανόλης Παντελιδάκης. Την πρωτότυπη μουσική οι Μιχάλης Νιβολιανίτης και ο Αλέξανδρος Χρηστάρας, τον σχεδιασμό κοστουμιών ο Νίκος Χαρλαύτης, τη φωτογραφία και το μακιγιάζ ο Αχιλλέας Χαρίτος, τη χορογραφία ο Αλέξης Φουσέκης.

Το έργο θα ανέβει στην αυλή του Gazarte (Θερινό Gazarte Theatre) στις 15 Ιουνίου 

Πληροφορίες

Παραγωγή: Ομάδα naan

Διεύθυνση παραγωγής: Κώστας Λαμπρόπουλος

Executive producer: Παναγιώτης Τρύφων

Παίζουν οι ηθοποιοί:

Λίνα Σακά, Χρήστος Κοντογεώργης, Δημήτρης Γεωργαλάς, Μελέτης Γεωργιάδης, Δημήτρης Δεγαΐτης, Δημήτρης Κυρατσούδης, Γιάννης Σοφολόγης, Ηλιάννα Γαϊτάνη, Αναστασία Χατζάρα, Χριστόφορος Μπαρμπαγιάννης, Αλέξης Φουσέκης.

Τραγουδά η Μαριλού Κατσαφάδου.

Χορεύουν: Έλενα Κέκκου, Αλέξης Φουσέκης.

Παραστάσεις:

Από 15 Ιουνίου έως τέλος Ιουλίου

Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή ώρα 21:15

Πληροφορίες:

Τηλέφωνο 210 3460347, www.gazarte.gr

Διεύθυνση:

Gazarte Theater, Βουτάδων 16, στάση Μετρό Κεραμεικός