Νέες εκλεκτές ποικιλίες Nespresso

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και η Nespresso τα υποδέχεται με τρεις νέες χριστουγεννιάτικες γεύσεις που σίγουρα θα σας ενθουσιάσουν!

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος τα μέλη του Nespresso Club εκδήλωσαν την προτίμησή τους και επέλεξαν μέσω Facebook, τις αγαπημένες τους εκλεκτές ποικιλίες.

Τρεις νέες εκλεκτές ποικιλίες εντάσσονται στα Variations της Nespresso, με βάση την Εκλεκτή Ποικιλία Livanto, προσφέροντας απολαυστικά αρώματα και γεύσεις όπως σοκολάτα, φουντούκι και αγαπημένες λιχουδιές όπως γλυκοψημένο μήλο και λαχταριστό μπισκότο.

Πρόκειται για την Variation Chocolate Mint, που ξεχωρίζει για τις αρωματικές νότες καβουρντισμένου καφέ Livanto σε συνδυασμό με τα αρώματα της σοκολάτας που στο τέλος προσφέρει μια αίσθηση δροσιστικής μέντας. Μία νέα εκλεπτυσμένη και ξεχωριστή γεύσηθα απολαύσετε με τηνVariationHazelnut Dessertμιας καιτο άρωμα φουντουκιού συνδυάζεται με τις γλυκές νότες καραμέλας της Εκλεκτής Ποικιλίας Livanto και την απαλή γεύση από σπιτικά μπισκότα βουτύρου, προσφέροντας ένα ταξίδι γλυκών αναμνήσεων. Τέλος, η Variation Apple Crumble θα σας εκπλήξει με τα διακριτικά της αρώματα από γλυκοψημένο μήλο και μπισκότο σε μία θαυμάσια ισορροπία με τις αρωματικές νότες του καβουρντισμένου καφέ Livanto και ενός Apple Crumble.

Και οι τρεις νέες ποικιλίες κατατάσσονται στην ένταση 6. Αν σας αρέσει ο latte, τότε θα ενθουσιαστείτε με την προσθήκη γάλατος στο ρόφημά σας.

Η Nespresso σας προσκαλεί στις Boutiques για μία γευστική δοκιμή των τριών νέων Limited Editions Variations Chocolate Mint, Hazelnut Dessert και Apple Crumble για να σας συντροφεύσουν στη μαγεία των Χριστουγέννων.

Όπως με όλες τις ποικιλίες καφέ της Nespresso Limited Edition, είναι διαθέσιμες έως ότου εξαντληθούν, οπότε αν θέλετε να τις δοκιμάσετε, πρέπει να τις αναζητήσετε σύντομα.