Νέα εκθέματα στο μουσείο της πολεμικής Αεροπορίας

Με τα επετειακά αεροσκάφη Α-7E «Όλυμπος» και «Τίγρης» εμπλουτίζεται η συλλογή

Με τα επετειακά αεροσκάφη Α-7E «Όλυμπος» και «Τίγρης» εμπλουτίζεται η συλλογή των εκθεμάτων του Μουσείου της Πολεμικής Αεροπορίας, ενώ αναμένεται και η μεταφορά αεροσκάφους RF-4E σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Όραμα του μουσείου είναι να προσφέρει στον επισκέπτη ένα «ταξίδι» στις σελίδες της ιστορίας της Πολεμικής Αεροπορίας μέσα από τα αεροσκάφη της, που διαχρονικά αποτέλεσαν το μέσο της ισχύος της, καθώς και από πλήθος άλλων εκθεμάτων που χρησιμοποιούνταν για την εκπλήρωση της αποστολή της.

Τα εκθέματα του μουσείου παρουσιάζονται, μέσα από πλούσιο φωτογραφικό υλικό, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Πολεμικής Αεροπορίας στην διεύθυνση https://www.haf.gr/history/museum.

Το μουσείο, το οποίο βρίσκεται στην αεροπορική βάση Δεκελείας στο Τατόι, είναι ανοιχτό για το κοινό τις ακόλουθες ημέρες και ώρες:

- Σάββατο & Κυριακή (πλην επίσημων αργιών) από 10:00 - 16:00 κατά την περίοδο ισχύος χειμερινής ώρας (τελευταία προσέλευση 15:00) και 10:00 έως 18:00 κατά την περίοδο ισχύος θερινής ώρας (τελευταία προσέλευση 17:00).

- Εργάσιμες ημέρες (μόνο για ομάδες - μαθητές - συλλόγους), κατόπιν προσυνεννόησης 4 ημέρες νωρίτερα, στα τηλέφωνα του μουσείου, από 08:00 έως 14:30 με ώρα τελευταίας προσέλευσης στις 13:30.

Τις επίσημες αργίες το μουσείο είναι κλειστό.