PALLAS ATHENA GRECOTEL: Ατμόσφαιρα νεοκλασική και προχωρημένες γεύσεις

Στον πρώτο όροφο με θέα την πλατεία Κοτζιά, το συντριβάνι και τα νεοκλασικά κτίρια

Το Grecotel Pallas Athena στην καρδιά της νεοκλασικής Αθήνας, στην πλατεία Κοτζιά, αποπνέει αίσθηση πολυτελούς downtown κατοικίας µε pop επιρροές, υπέροχες συλλογές από ιδιαίτερους σχεδιαστές και avant garde καλλιτέχνες που διατρέχουν τους χώρους του και τα 63 δωμάτια (τα περισσότερα από αυτά σουίτες). 

Το ατμοσφαιρικό Pallas Athena The Restaurant στον πρώτο όροφο με θέα την πλατεία, το συντριβάνι και τα νεοκλασικά κτίρια διαθέτει μεγάλη φωτεινή βεράντα και υπέροχες σάλες με ιδιαίτερη επίπλωση, ενώ τους χώρους κοσμούν έργα τέχνης δίνοντας την αίσθηση μιας live gallery. Για μια σύντομη συνάντηση στο κέντρο της πόλης, ένα επαγγελματικό γεύμα ή ένα ιδιαίτερο δείπνο επιλέξτε το εμπνευσμένο μενού με μεσογειακές γεύσεις και ολόφρεσκα υλικά από την παραδοσιακή φάρμα Agreco στην Κρήτη. 

Ξεκινήστε το γεύμα σας με πράσινη σαλάτα με μανούρι, καρύδια, ντοματίνια και βινεγκρέτ από γλυκό βαλσάμικο, ή με την παραδοσιακή ελληνική σαλάτα με ξινομυζήθρα, κάπαρη και πράσινες ελιές. Οι επιλογές περιλαμβάνουν ακόμα σαλάτα με ρόκα, σπανάκι, μανιτάρια, προσούτο, γραβιέρα και βινεγκρέτ μουστάρδας. 

Για το κυρίως πιάτο ο σεφ σας προτείνει τρυφερά μπιφτεκάκια με αρωματικά, λαχανικά σχάρας, πατάτες τηγανητές και δροσερό ντιπ γιαουρτιού βελούδινο ριζότο με μανιτάρια και φλίδες παρμεζάνας ή ακόμα φιλέτο κοτόπουλο με λαχανικά ατμού και πατάτες σωτέ ή σιουφιχτά μακαρόνια με λαχανικά και κρεμώδες τυρί φιλαδέλφεια. 

Το επιδόρπιο θα σας απογειώσει με επιλογές ανάμεσα σε μους φράουλας με φιγιεντίν και καραμελωμένη σοκολάτα Valrhona, ρόμβους από μπράουνις με κρέμα εσπρέσο, τάρτα με crème Dulcey, φρούτα εποχής και σορμπέ μάνγκο, είτε μους γιαουρτιού με βύσσινο και καραμελωμένους ξηρούς καρπούς. Η τιμή για το γεύμα τριών πιάτων είναι 22€ το άτομο. 

Συνεχίστε στο μπαρ με επιλογές δροσιστικών κοκτέιλ, μπύρας, ποτών και σνακς.