Ένα νέο art boutique ξενοδοχείο στην καρδιά της Αθήνας

Εγκαίνια για το ολοκαίνουριο Grecotel Pallas Athena

Στην καρδιά της Αθήνας στην πλατεία Κοτζιά δίπλα στο Δημαρχιακό Μέγαρο άνοιξε πρόσφατα τις πόρτες του το Grecotel Pallas Athena.

Το νέο art boutique hotel του Ομίλου Ν. Δασκαλαντωνάκη – Grecotel, εγκαινιάστηκε στο πλαίσιο ενός λαμπερού party κατά την διάρκεια του οποίου οι καλεσμένοι ξεναγήθηκαν στους ανακαινισμένους πολυτελείς χώρους στους οποίους κυριαρχούν οι υπέροχες συλλογές από έργα ιδιαίτερων designers και avant garde καλλιτεχνών.

Τα εντυπωσιακάΑrtCollectionRoom, καθώς και οι Pallas και LoftSuite με θέα τα φώτα της πόλης και τοn Λυκαβηττό αποτελούν μια μικρή ιδιωτική γκαλερί για τον επισκέπτη που απολαμβάνει ένα ξεχωριστό έργο τέχνης, ενώ η ιδιαίτερη ατμόσφαιρα στο εστιατόριο του 1ου ορόφου με θέα την πλατεία Κοτζιά, προσφέτουν νόστιμες γεύσεις την ώρα που οι ήχοι jazz μουσικής κάνους τις επισκέψεις μας εδώ ακόμα πιο όμορφες.

Υπενθυμίζεται ότι το Pallas Athena πήρε το όνομά του από τη θεά της πόλης, έχει για σύμβολό του μια pop Αθηνά και φέρνει στο πιο ζωντανό κομμάτι της Αθήνας τη «Νέα Πολυτέλεια»: art chic αισθητική με εξαιρετικό service.

Αθηνάς 65, Πλατεία Κοτζιά, τηλ. 210 3250900