Τσικνοπέμπτη με jazz και ethnic μουσικές στο Divino Wine Case

Επιπλέον, live jazz βραδιά στις 19 Φεβρουαρίου στο αγαπημένο wine bar στο Θησείο

Στο Divino Wine Case, στην όμορφη γειτονικά του Θησείου, το καλό κρασί έχει την τιμητική του, γι’ αυτό και το επιλέγουμε για ένα χαλαρό βράδυ Τσικνοπέμπτης με τζαζ και έθνικ μουσικές, μια διαφορετική και έξω από τα τετριμμένα επιλογή για βράδυ της Τσικνοπέμπτης.

divino1

Εκεί, μας περιμένει μια μοναδική ποικιλία Divino Wine Case σχεδιασμένη ειδικά για την ημέρα, συνοδεία φιάλης κρασιού.

Επιπλέον, στο αγαπημένο wine bar συναντάμε μια ενημερωμένη λίστα κρασιών –επιμελημένη από τον Παναγιώτη Λαζάρου– η οποία αποτελείται από 80 περίπου ετικέτες από τον ελληνικό, κυρίως, αμπελώνα.

divino3

Από αυτές οι 12 σερβίρονται και σε ποτήρι, ενώ κάθε 15 ημέρες οι επιλογές μας ανανεώνονται έτσι ώστε να έχουμε την δυνατότητα να δοκιμάζουμε κάθε φορά που επισκεπτόμαστε το αγαπημένο μας wine bar και κάποια διαφορετική.

divino4

Δημιουργίες του σεφ από την μοντέρνα ελληνική κουζίνα σε στυλ tapas –μπρουσκέτες, πλατό αλλαντικών και τυριών, κυρίως πιάτα και σαλάτες– συνοδεύουν ιδανικά το κρασί της επιλογής μας. Η μουσική κινείται σε jazz, ethnic και blues ακούσματα.

divino5

Σε αυτό το πλαίσιο, μην χάσετε την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου στις 20.30 τους Sera Bello's vocal quartet live οι οποίοι θα παρουσιάσουν μια βραδιά αφιερωμένη στην παραδοσιακή και μοντέρνα jazz μουσική.

Ο Sera Bello στα ντραμς, ο Παντελής Μπενετάτος στο πιάνο και οι Monique Kabasele και Xenia Dania στις φωνές σας κρατούν συντροφιά σε μια βραδιά που θα σας μείνει αξέχαστη.

divino6

divino7

divino2

Πληροφορίες

Για το live: Είσοδος ελεύθερη (επιπλέον χρέωση: 2 ευρώ/ ποτήρι κρασί, ποτό και μπύρα και 5 ευρώ/ φιάλη κρασιού)

Ακάμαντος 11, Θησείο

Τηλ. 211 4003962

Fb page: Divino Wine Case