Bartist, η διασκέδαση στις Αχαρνές είναι μονόδρομος

Δυνατά guest με διεθνούς φήμης djs και την Claudia Matola στα decks στις 27 Ιανουαρίου

Ένα all day στον κεντρικό πεζόδρομο των Αχαρνών με μότο του το «Your bar, our people», που στήθηκε με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορεί να σταθεί και στις πιο πολυσύχναστες πιάτσες στο κέντρο της πόλης. Το Bartist ακολουθεί την φιλοσοφία αντίστοιχων φημισμένων στεκιών σε μεγάλες ευρωπαϊκές μητροπόλεις και έχει δημιουργηθεί βασισμένο στη φιλοσοφία της εξειδίκευσης σε δύο βασικούς τομείς που αφορούν στη λειτουργία του: τον καφέ και τα cocktails. 

Στα δυνατά χαρτιά του, επίσης, τα πολυσυζητημένα events με guest djs που συγκεντρώνουν το μουσικό κοινό της πόλης στο χώρο του –από τα decks του έχουν περάσει μέχρι στιγμής ονόματα όπως Cayetano, Νίκος Δρογώσης, Νίκος Διαμαντόπουλος, Σπύρος Παγιατάκης, Μαρία Παπιδάκη, Kill Emil κ.α– ενώ υπάρχει και σταθερή συνεργασία με ραδιοφωνικούς σταθμούς όπως ο En Lefko και ο Best. Μην χάσετε, λοιπόν, στις 27 Ιανουαρίου την γνωστή, ραδιοφωνική παραγωγό Claudia Matola η οποία δηλώνει αμετανόητη λάτρης της ροκ μουσικής και δεν χάνει ποτέ την ευκαιρία να μεταδώσει αυτήν της την αγάπη και στο κοινό που την ακολουθεί μουσικά.

Στα αδιαμφισβήτητα χαρακτηριστικά στοιχεία του Bartist η πλήρως ενημερωμένη και αξιοζήλευτη κάβα του, η οποία αποτελείται από περισσότερες από 150 ετικέτες από όλες τις κατηγορίες των spirits. Μάλιστα, ο κατάλογός του είναι χωρισμένος ανά κατηγορία ποτού, με κάθε μία από αυτές να συμπεριλαμβάνει ψαγμένες και εξειδικευμένες επιλογές που εντυπωσιάζουν.

Η cocktail list απαρτίζεται από signature προτάσεις, τις οποίες έχει επιμεληθεί η έμπειρη ομάδα των  bartenders του Bartist. Από αυτές ξεχωρίζουν τα Aromatic Dark (ρούμι, κονιάκ, χυμός λάιμ, πικραμύγδαλο, old fashioned bitter, σιρόπι Gomme) και Cinammon Honey (τεκίλα, μανταρίνι, μέλι, κανέλα), τα οποία συμπεριλαμβάνονται και στις αγαπημένες επιλογές των θαμώνων του.

Το κομμάτι του καφέ αποτελεί μία από τις βασικές λειτουργίες του Bartist, στον οποίο παρατηρείται μεγάλη και συνεχής εξειδίκευση. Οι barista του είναι άκρως εξειδικευμένοι και εκπαιδευμένοι από τον καθηγητή της SCAE Δημήτρη Τάρταρη (Speciality Coffee Association of Europe), ενώ η συνεργασία με την Taresso Artisan Coffee Roasters, τους δίνει την δυνατότητα να δημιουργούν ένα speciality blend (από μια μίξη καφέ από Βραζιλία, Κολομβία και Ελ Σαλβαδόρ), το οποίο ψήνεται αποκλειστικά για το Bartist. Αρώματα ξηρών καρπών, σοκολάτας και νότες καραμέλας βουτύρου αλλά και η διακριτική οξύτητα στα βασικά, γευστικά χαρακτηριστικά του. Τον συγκεκριμένο καφέ μπορείτε να τον προμηθευτείτε και για το σπίτι.

Τέλος, κάθε δύο εβδομάδες περίπου βρίσκεται στην επιλογή σας και ένας διαφορετικός μονοποικιλιακός καφές ταξιδεύοντάς σας με τις νότες του ανά τον κόσμο και δίνοντάς σας έτσι την ευκαιρία να δοκιμάσετε ποικιλίες και χαρμάνια καφέ που διαφορετικά δεν θα δοκιμάζατε ποτέ.

Σχεδιασμένος από το επιτυχημένο team της 9 Nine Design, ο χώρος του Bartist κινείται σε λιτές, βιομηχανικές γραμμές με βασικά χαρακτηριστικά το ξύλο και τα ζεστά χρώματα που συνάδουν ιδανικά με το συνολικό του concept.  

TipΠροτιμήστε τα τραπέζια στον όροφο για πιο prive, ήσυχες και χαλαρές στιγμές. Διαθέτει και επιτραπέζια παιχνίδια για να περάσετε ευχάριστα τον χρόνο σας με την παρέα σας. 

Πληροφορίες

Ωράριο λειτουργίας: Καθημερινά: 09.00-03.00 

Λ. Φιλαδελφείας 4, Αχαρνές

Τηλ. 210 2402218

http://bartist.gr

Fb page: Bartist All Day

Instagram: bartistcafe