Λίμνη Βουλιαγμένης, ένας κρυμμένος θησαυρός στην καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας

Ζήστε μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης, αναζωογόνησης, ευζωίας και αναψυχής

Η Λίμνη Βουλιαγμένης, δεν είναι απλώς μια λίμνη, αλλά ένας μοναδικός τουριστικός προορισμός. Ένα σπάνιο γεωλογικό φαινόμενο παγκόσμιας εμβέλειας, ιδανικό για μια μυσταγωγία απόλαυσης.

Ο επιβλητικός βράχος, τα ιαματικά νερά, οι δαιδαλώδεις υποβρύχιες σήραγγες, η καταπράσινη βλάστηση συνθέτουν ένα μοναδικό φυσικό αξιοθέατο- μια ανεπανάληπτη εμπειρία ευζωίας και αναψυχής.

Τα υφάλμυρα νερά της Λίμνης, δημιουργούν ένα υπαίθριο thermal spa, κάτω από τον αττικό ουρανό. Στον πλούσιο έμβιο κόσμο της συγκαταλέγονται και τα γνωστά ψαράκια Garra Rufa που προσφέρουν φυσική απολέπιση της επιδερμίδας.

Η Λίμνη είναι ενταγμένη στον Εθνικό κατάλογο NATURA 2000 και έχει χαρακτηριστεί ως Τόπος Ιδιαίτερου Φυσικού Κάλους από το Υπουργείο Πολιτισμού, ενώ συγκαταλέγεται στις 20 αναγνωρισμένες ιαματικές πηγές της Ελλάδας από την Ειδική Επιτροπή Προστασίας Φυσικών Ιαματικών Πόρων.

Οι επιλογές που προσφέρονται στους επισκέπτες είναι αμέτρητες: βουτιές σε πεντακάθαρα νερά, με σταθερή θερμοκρασία μεταξύ 22 και 29 °C όλο το χρόνο, snorkeling, πεζοπορία, ποδήλατο, ασκήσεις ευεξίας και φυσικά δροσερά cocktail δίπλα στις μαγευτικές της όχθες και μια γευστική εμπειρία στο εστιατόριό της, για κάθε στιγμή.

Ο χώρος περιμετρικά της Λίμνης είναι κατάλληλα διαμορφωμένος με ξαπλώστρες και ομπρέλες για στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας. Η λίμνη επίσης παρέχει ναυαγοσωστική & ιατρική κάλυψη, χώρο στάθμευσης, παιδότοπο, wi-fi, lockers, αποδυτήρια, ντους με ζεστό νερό, πρόσβαση σε ΑΜΕΑ, wc.

Info

Λίμνη Βουλιαγμένης, Βουλιαγμένη

Τηλ. 210 8962237, 210 8962239

www.limnivouliagmenis.gr

www.facebook.com/VouliagmeniLake

"Αν θέλετε να μάθετε ποια είναι τα καλύτερα στέκια για φαγητό και καφέ στην περιοχή κατεβάστε την εφαρμογή Athens by GreekGuide.com στο κινητό σας δωρεάν και απολαύστε ένα άλλο «πρόσωπο» της Αθήνας!"