Ανακαλύψτε τους θησαυρούς που κρύβει η La Brasserie του Τιτάνια!

Η Αθήνα είναι μία πόλη στην οποία ζούμε, κινούμαστε, δουλεύουμε αλλά δεν γνωρίζουμε στην ουσία της. Διαδρομές που κάνουμε κάθε μέρα μέσα στο αυτοκίνητο χωρίς να κοιτάμε έξω από το παράθυρο, δρόμοι που περπατάμε από κεκτημένη ταχύτητα με σκυφτό το κεφάλι αλλά βυθισμένοι στις σκέψεις μας.

Ένας τέτοιος δρόμος είναι η Πανεπιστημίου. Και μια και η εποχή προσφέρεται για διακοπές στην ιδια μας την πόλη, αλλάζουμε την οπτική γωνία μέσα από την οποία κινούμαστε στην Αθήνα και την ανακαλύπτουμε.

Η Οδός Πανεπιστημίου, ένας από τους πιο ιστορικούς & χαρακτηριστικούς δρόμους, πήρε το όνομα της από το Πανεπιστήμιο Αθηνών, το κτίριο που οικοδομήθηκε το 1841 και αποτελεί τμήμα της λεγόμενης Τριλογίας των Αθηνών. Από το 1945 μετονομάστηκε σε Ελευθερίου Βενιζέλου, στην μνήμη του Κρητικού πολιτικού, αλλά ελάχιστοι την αποκαλούν έτσι.

Σημείο αφετηρίας είναι η Ομόνοια και επί της Πανεπιστημίου βρίσκονται τα πιο εμβληματικά κτίσματα του αστικού κέντρου της Αθήνας όπως το Πανεπιστήμιο, η Ακαδημία Αθηνών, η Εθνική Βιβλιοθήκη, το Αρσάκειο Μέγαρο, το Ιλίου Μέλαθρον –η κατοικία του Ερρίκου Σλήμαν που στεγάζει το Νομισματικό Μουσείο, η Αρχαιολογική Εταιρεία, το Μέγαρο Σερπιέρη, ο Ναός του Αγίου Διονυσίου καθώς και το Οφθαλμιατρείο.

Στον αριθμό 52 της οδού Πανεπιστημίου, συναντάμε το Ξενοδοχείο Τιτάνια, ένα από τα πιο χαρακτηριστικά κτίρια και σημεία συνάντησης της πόλης.

Στην καρδιά του Ιστορικού και Εμπορικού κέντρου της Αθήνας, επί της Πανεπιστημίου κοντά στην Πλατεία Συντάγματος, το πρόσφατα ανακαινισμένο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ δημιουργεί τη δική του «σελίδα»  στην ιστορία της φιλοξενίας και της οδού.

Στον επιβλητικό χώρο της Υποδοχής, με το Πεντελικό μάρμαρο και τις ενσωματωμένες ψηφιδωτές παραστάσεις από την Αρχαία Ελληνική Ιστορία, βρίσκεται η εντυπωσιακή La Brasserie που έχει καθιερωθεί ως δημοφιλές σημείο συνάντησης στο κέντρο της πόλης καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Η La Brasserie μας προσκαλεί να γευτούμε μια μεγάλη ποικιλία δελεαστικών γαστρονομικών δημιουργιών και να απολαύσουμε τη φιλική εξυπηρέτηση του προσωπικού του.

Σε συνέχεια του ανατρεπτικού concept FreeCoffeerefills, το ΤΙΤΑΝΙΑ, πρωτοπορεί για μια ακόμη φορά, εντάσσοντας στο νέο μενού της LaBrasserie, του αγαπημένου σημείου συνάντησης της πόλης, μία ξεχωριστή πρόταση για ένα γρήγορο Lunch Break: μία Pizza με την ποιοτική υπογραφή του ξενοδοχείου. 

Η pizza της La Brasserie προσφέρεται σε διαφορετικές γεύσεις καλύπτοντας με αυτό τον τρόπο τις γευστικές διαθέσεις και επιλογές όλων των επισκεπτών του χώρου. Με πρώτες ύλες προσεκτικά διαλεγμένες - όπως ζαμπόν fouantre, χοιρινό Δράμας, ταλαγάνι, φέτα, ντομάτα, πιπεριές, ελιές, μανιτάρια, ρίγανη & θυμάρι - το προσωπικό της La Brasserie δημιουργεί εκείνη την ώρα την pizza της αρεσκείας σας η οποία και ψήνεται επί τόπου στον ανοιχτό φούρνο της κουζίνας.

Έχοντας ως βάση την La Brasserie του Ξενοδοχείου ΤΙΤΑΝΙΑ, το ξεχωριστό σημείο συνάντησης των επισκεπτών του κέντρου της Αθήνας, είναι πιο εύκολο να ανακαλύψουμε την μαγεία της οδού Πανεπιστημίου, της επονομαζόμενης Αριστοκράτισσας.