Λύσε το μυστήριο στο ολοκαίνουριο παιχνίδι της παρέας

Τα escape games αποτελούν έναν εναλλακτικό και μοναδικό τρόπο διασκέδασης, καθώς είναι γεμάτα με μία σειρά από προκλήσεις που εσύ και η παρέα σου πρέπει να λύσετε μέσα σε 60 λεπτά! Ένα από αυτά είναι και το Trapped, στο Νέο Κόσμο, που σε καλεί να ξεκλειδώσεις με τους φίλους σου τους γρίφους του κάθε δωματίου.

Το Trapped άνοιξε τις πόρτες του το Νοέμβριο του 2014, με το δωμάτιο An Old Friend. Ένα δωμάτιο βασισμένο στη μυθολογία του H.P. Lovecraft το οποίο αποτελεί μια κλασική εκδοχή ντετεκτιβικού δωματίου. Με δυσκολία 7/10 ενδείκνυται για αρχάριους στο είδος, χωρίς όμως να θεωρείται βατό. Μπορούν να συμμετέχουν από 2 έως 5 άτομα.

Ένα μήνα μετά, με πολλή αγάπη και φαντασία, η ομάδα του Trapped δημιούργησε το δεύτερο δωμάτιο, το «Experimentum IV». Πρόκειται για ένα δωμάτιο που απαιτεί παρατηρητικότητα και απόλυτη συνεργασία για να λυθεί. Ο βαθμός δυσκολίας του είναι 9/10 και το ατού του, ο «διχασμός» της ομάδας υπό πολλές έννοιες. Στο συγκεκριμένο μπορούν να συμμετέχουν από 3 έως 5 άτομα.

Αρχές Απριλίου, έκανε την εμφάνιση του το τρίτο δωμάτιο του Trapped, το «1989» το οποίο είναι ουσιαστικά ένα break in room που διαδραματίζεται στη Ρωσία. Το επίπεδο δυσκολίας του είναι 8/10. Το φινάλε του επιφυλάσσει πολλές διαφορετικές εκφάνσεις, βάζοντας την ομάδα πάλι να πάρει σημαντικές αποφάσεις ως προς το χρόνο που διαθέτει. Είναι ένα από τα πιο ατμοσφαιρικά δωμάτια της Αθήνας αυτή τη στιγμή, στο οποίο μπορούν να συμμετέχουν από 2 έως και 4 άτομα. Σημειώστε ότι το συγκεκριμένο δωμάτιο δεν ενδείκνυται για παίκτες η οποίοι πάσχουν από κλειστοφοβία.

Η ομάδα του Trapped έχει βάλει στόχο να προσφέρει συνεχόμενες συγκινήσεις και νέες προκλήσεις στο κοινό, με σκοπό την απόλυτη διασκέδαση ακόμα και των πιο απαιτητικών παικτών. Για το λόγο αυτό, έχει ξεκινήσει το σχεδιασμό και του τέταρτου δωματίου, το οποίο θα έχει ένα τελείως διαφορετικό concept, σε σχέση με αυτά που έχουμε συνηθίσει.

Πάρτε μια ιδέα από το τι σας περιμένει στα δωμάτια του Trapped στο βίντεο που ακολουθεί:

Tip: Το Trapped- Escape Rooms είναι σχεδιασμένο για όλους άνω των 16 που τους αρέσει να λύνουν γρίφους και μυστήρια αλλά και να συνεργάζονται ομαδικά με άλλους.

Info:
Καθημερινά: 11.30-23.00
Τιμές: Δωμάτιο Old Friend: 2 παίκτες: 15 ευρώ/παίκτη, 3 παίχτες: 12 ευρώ/παίκτη, 4 παίκτες: 11 ευρώ/παίκτης, 5 παίκτες: 10 ευρώ/παίκτη, Δωμάτιο Experimentum: 3 παίκτες: 13 ευρώ/παίκτη, 4 παίκτες: 12 ευρώ/παίκτη, 5 παίκτες: 11 ευρώ/παίκτη

Δημώνακτος & Πηγάσου 1-3, Νέος Κόσμος
Τηλ. 211 2167075
[email protected]
www.trapped.gr
www.facebook.com/trappedgr

"Αν θέλετε να μάθετε ποια είναι τα καλύτερα στέκια για φαγητό και καφέ στην περιοχή κατεβάστε την εφαρμογή Athens by GreekGuide.com στο κινητό σας δωρεάν και απολαύστε ένα άλλο «πρόσωπο» της Αθήνας!"