Το απόλυτο γεγονός μόδας στο Grecotel Pallas Athena

Το ξενοδοχείο Grecotel Pallas Athena, του Ομίλου Ν. Δασκαλαντωνάκη - Grecotel, σας προσκαλεί την Τετάρτη 1η Απριλίου 2015, ώρα 16.30-22.30, στο θεσμό του Fashion Room Service στην XXL εκδοχή του που διοργανώνει το περιοδικό "ΟΖΟΝ Raw".

10 δωμάτια ειδικά διαμορφωμένα από νέους σχεδιαστές από το χώρο της μόδας, της διακόσμησης, του art & design σε μια δημιουργική συνάντηση του κοινού μόδας και τέχνης της πόλης.

Στο ξενοδοχείο θα εκθέσουν οι: Constancy, JP John Pan, Xanashop, Convert Art, Va Dot, Lila Ruby King, Fashion Revolution, Jana Palatova, Demi Jo, The Septum.

Η εκδήλωση είναι ελεύθερη για το κοινό και χώρος συνάντησης για δημοσιογράφους μόδας, στυλίστες, φωτογράφους, καλλιτέχνες, beauty editors, fashion & city bloggers και κάθε εικαστικά ψαγμένο κάτοικο της πόλης. Η εκδήλωση κλείνει με πάρτυ που ξεκινά από τις 20.00 και λήγει λίγο μετά τα μεσάνυχτα, με την ABSOLUT να προσφέρει υπέροχα μοναδικά cocktails και με guest live DJ sets από τους μουσικούς παραγωγούς του Nitro Radio 102.5.

Την πρόσκληση και όλη την καμπάνια έχει επιμεληθεί εικαστικά η Fashion Urbanist a.k.a. Lilit με ένα collage φωτογραφιών εμπνευσμένο από τα εξώφυλλα του περιοδικού OZON Raw και το αστικό τοπίο.

Grecotel Pallas Athena
Αθηνάς 65 & Λυκούργου 1, Πλατεία Κοτζιά, Αθήνα
Τηλ. 210 3250900
[email protected]
www.grecotelpallasathena.com
www.grecotel.com