Μετά από 7 χρόνια οι Jamiroquai επιστρέφουν με νέο άλμπουμ

Το όγδοο άλμπουμ Automaton αναμένεται να κυκλοφορήσει με νέους ήχους και 13 τραγούδια τούς επόμενους μήνες.

Μετά από επτά χρόνια απουσίας από την δισκογραφία, οι Jamiroquai ανακοίνωσαν ότι επιστρέφουν «σε έναν πλανήτη κοντά μας» με την κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ. 

Το όγδοο άλμπουμ Automaton αναμένεται να κυκλοφορήσει με νέους ήχους και 13 τραγούδια τούς επόμενους μήνες.

Το βρετανικό φανκ και άσιντ τζαζ μουσικό συγκρότημα παρουσίασε δείγμα του νέου του μουσικού βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ανακοίνωσε μία σειρά συναυλιών εντός του έτους που θα αρχίσουν από την Ιαπωνία και θα συνεχιστούν στην Ευρώπη. 

Γνωστός για την αγάπη του στα περίτεχνα καπέλα ο τραγουδιστής του συγκροτήματος, Τζέι Κέι διακρίνεται να φορά ένα κράνος από νέον και να περπατά μέσα σε σκοτεινές σήραγγες και σε ηλιόλουστες ερήμους.  «Ερχόμαστε σε έναν πλανήτη κοντά σας… #Automaton», αναφέρεται στην ανάρτηση που έκανε ο τραγουδιστής. 

 

Το μουσικό συγκρότημα έκανε ντεμπούτο με το άλμπουμ «Emergency On Planet Earth», το οποίο κυκλοφόρησε το 1993 και ήταν το πρώτο από τα τρία που έφθασε στο νούμερο 1 των τσαρτς.

 Μία από τις γνωστότερες επιτυχίες τους το «Virtual Insanity» κέρδισε τέσσερα βραβεία το 1997 στα MTV Music Awards και Grammy για την Καλύτερη Ποπ Ερμηνεία. 

Παγκόσμια επιτυχία έγινε και το  'Cosmic Girl'. 

Οι Jamiroquai πούλησαν συνολικά 26 εκατομμύρια άλμπουμ.