Μετά από 30 χρόνια, το συγκρότημα του Prince “ανασταίνεται” και αρχίζει συναυλίες

Οι Revolution αποτελούσαν το συγκρότημα που συνόδευε τον Prince στην αρχή της καριέρας του κι εμφανίστηκαν το 1984 στην ταινία Purple Rain

Αφού βρέθηκαν όλοι μαζί για μέρες πενθώντας για τον πρόωρο χαμό του Prince, οι Revolution έλαβαν την απόφαση να ενώσουν και πάλι τις δυνάμεις τους και να κάνουν μια περιοδεία "αφιερωμένη στη μνήμη" του πρόωρα χαμένου καλλιτέχνη. 

Οι Revolution, που διαλύθηκαν πριν από 30 χρόνια, αποτελούσαν το συγκρότημα που συνόδευε τον Prince στην αρχή της καριέρας του. Μάλιστα, εμφανίστηκαν στο πλευρό του το 1984 στην ταινία Purple Rain.

Συνεργάστηκαν μαζί του σε τέσσερα άλμπουμ, στα οποία εμπεριέχονται τεράστιες επιτυχίες αλλά από την διάλυσή τους και μετά, έμειναν στην αφάνεια. 

Έτσι, αποφάσισαν να εκμmεταλευτούν ουσιαστικά την τεράστια ευκαιρία για δημοσιότητα που τους έδωσε - για δεύτερη φορά - με το θάνατό του, ο Prince. 

Τα μέλη του συγκροτήματος ξανασυστήθηκαν στο ευρύ κοινό μέσω βιντεομηνύματος, που ανέβασαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να ανακοινώσουν ότι ξεκινούν σειρά συναυλιών προς τιμήν του.