Ο Μίλτος Πασχαλίδης κάθε Σάββατο στον Σταυρό του Νότου

Ο Μίλτος Πασχαλίδης ένας από τους καλλιτέχνες που έχουν τιμήσει με την παρουσία και τις πολύ επιτυχημένες εμφανίσεις τους τον Σταυρό του Νότου στα 20 χρόνια λειτουργίας του, έρχεται και φέτος -σ’ αυτή την εορταστική σεζόν για τον χώρο- με μια διάθεση να τραγουδήσει γι' «αυτούς που λείπουν πιο πολύ»...

Μεγάλο μέρος της παράστασης περιλαμβάνει αποσπάσματα από το συγκινητικό αφιέρωμα στους αγαπημένους του απόντες Ξυδούς, Μητροπάνο, Αλκαίο, με τίτλο «Αυτοί μου λείπουν πιο πολύ» που παρουσιάστηκε πρώτη φόρα στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών στις 27 Σεπτεμβρίου σε μια sold out συναυλία.

Ένα αφιέρωμα που η ιδέα του, ως προς το καλλιτεχνικό μέρος, έχει τη δική της συγκινητική ιστορία και θα επιφυλάξει σε όλους μας απρόσμενες συναντήσεις.

Ο Μίλτος θα έχει ακόμα στις αποσκευές του τραγούδια από τους 9 προσωπικούς του δίσκους. Tραγούδια απ τις συμμετοχές του σε εργασίες φίλων,καθώς και μια μουσική αναφορά στα χρόνια που έζησε στην Κρήτη.
Συνοδοιπόρος κι αυτή τη φορά η Μιρέλα Πάχου που θα παρουσιάσει υλικό απ τον πρώτο της προσωπικό δίσκο «ΜΙΡΕΛΑ» που μόλις κυκλοφόρησε.
Από το Σάββατο 1 Νοεμβρίου και κάθε Σάββατο στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου, στις 22:30

Είσοδος: 12€ με μπύρα-κρασί

Φραντζή και Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος